Укр Eng

Ялтинська Європейська Стратегія: Відеогалерея

Повернутися до списку відео

11-а Щорічна Зустріч YES. Медіа та Цифрові Комунікації як Інструмент у Революціях і Війнах

Тоомас Гендрік Ільвес, Президент Республіки Естонія
Євгенія Альбац, Головний редактор, The New Times, Росія
Мустафа Найєм, Співзасновник та головний редактор, Громадське ТБ
Гідеон Рахман, Головний зовнішньополітичний оглядач, Financial Times
Джиммі Вейлз, Засновник, Вікіпедія та фонд Вікімедія

Коментар:
Шон Уокер, Московський кореспондент, The Guardian

Share |

Інше відео проекту

Новини

RSS Усі новини

Нездатність урядів зробити щастя основним пріоритетом, імовірно, є головним чинником, що живить популізм – результати нового всесвітнього дослідження

13.09.2019

Сучасні політична, соціальна й економічна системи не роблять людей щасливішими, як показало масштабне міжнародне опитування.

Дивіться інтернет-трансляцію 16-ї Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES)

12.09.2019

13-14 вересня 2019 року дивіться інтернет-трансляцію 16-ї Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) – «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі» – на сайті YES.

Сьогодні розпочне свою роботу 16-та Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES)

12.09.2019

Сьогодні, 12 вересня 2019 року, у Мистецькому Арсеналі в Києві розпочне свою роботу 16-а Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі».

 

Глобальні виклики та підходи до державного управління заради щастя стануть фокусом 1-го дня пленарних сесій 16-ї Щорічної зустрічі YES

10.09.2019

Пленарні сесії 16-ї Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES)  «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі» почнуться 13 вересня з заяв трьох президентів: Президента України Володимира Зеленського, Президента Естонії Керсті Кальюлайд та Президента Фінляндії Саулі Нііністьо. Модератором дискусії виступить Ричард Хаасс, Президент Ради з міжнародних відносин.

16-та Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) буде присвячена темі: «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі»

09.09.2019

12-14 вересня 2019 року в Києві відбудеться 16-та Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі». Понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 26 країн візьмуть участь у конференції, організованій Ялтинською Європейською Стратегією (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука.

Під час 16-ї Щорічної зустрічі YES відбудуться Форум регіональних державних службовців та Форум молодих лідерів

06.09.2019

Понад 100 представників місцевих органів виконавчої влади, депутатів місцевих рад та громадських активістів, а також понад 100 студентів та молодих лідерів із усіх регіонів України візьмуть участь у Форумі регіональних державних службовців та Форумі молодих лідерів під час 16-ї Щорічної зустрічі YES, яка відбуватиметься у Києві з 12 по 14 вересня 2010 року.

Сторінки 4 5 6 7 8 ... із 8
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»