Укр Eng

Завтра.UA: Новини

22.05.2012

17-20 травня 2012 року «Мрія Агрохолдинг» та стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука провели молодіжну освітню конференцію «АгроПерспектива-2012»

З 17 по 20 травня 2012 року «Мрія Агрохолдинг» та стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука провели молодіжну освітню конференцію «АгроПерспектива-2012». Подія відбулась у Тернопільському національному технічному університеті та на базі виробництва «Мрія Агрохолдинг».

Учасниками конференції стали близько 50 кращих студентів, включаючи стипендіатів програми «Завтра.UA», з більш ніж 20 ВНЗ України. Вони були відібрані за результатами конкурсу з понад 300 кандидатів з усіх регіонів України, які навчаються за спеціальністю агрономія.

Під час конференції студенти мали можливість отримати всебічну інформацію про сучасний аграрний бізнес, світові тенденції та нові технології у сільському господарстві на базі виробництва «Мрія Агрохолдинг». Протягом трьох днів учасники послухали лекції та семінари українських та іноземних фахівців на аграрну тематику, відвідали тематичні заняття у групах, відповідно до спеціальності, а також отримали теоретичні та практичні поради щодо побудови успішної кар’єри. Крім того, за підсумками конференції, найуспішніші студенти матимуть шанс пройти оплачуване стажування в компанії «Мрія Агрохолдинг» з можливістю подальшого офіційного працевлаштування.

Спеціальним гостем конференції стала рестораторка Маргарита Січкар, яка зустрілась з учасниками, надала поради щодо побудови успішної кар’єри та відповіла на їх чисельні запитання.

Максим Нарбут, менеджер Стипендіальної програми «Завтра.UA»: «Дуже приємно відмітити, що цьогорічна «АгроПерспектива» вийшла на новий організаційний та якісний рівень. По-перше, окрім теоретичних лекцій та спілкування з фахівцями, цього року було організовано значно більше практичних завдань та бізнес-кейсів, які були окремо розроблені для різних спеціальностей. А по-друге, варто відмітити й цьогорічних учасників, які виявилися дуже цілеспрямованими, проявили велику зацікавленість та активність під час роботи на конференції, а також неабияку обізнаність в галузі сільського господарства».

«АгроПерспектива-2012» друга конференція, яку «Мрія Агрохолдинг» проводить у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. Вперше конференція відбулась в листопаді 2011 року, її учасниками стали 30 студентів, включаючи стипендіатів програми «Завтра.UA», з 13 університетів України. На даний момент, шестеро з минулорічних учасників вже офіційно працюють в компанії «Мрія Агрохолдинг». 

Share |

Відео

RSS Все відео
14.07.2018

Сюжет про 11-й Форум стипендіальних програм

14.07.2018

Сюжет про 11-й Форум стипендіальних програм

14.07.2018

Сюжет про 11-й Форум стипендіальних програм

14.07.2018

Сюжет про 11-й Форум стипендіальних програм

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»