Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

24.06.2021

Фонд Віктора Пінчука оголосив імена 5 отримувачів грантів на навчання за кордоном програми «Всесвітні студії»

Фонд Віктора Пінчука оголосив імена 5 переможців 12-го конкурсу програми «Всесвітні студії», які отримають гранти на навчання за магістерськими програмами в кращих університетах світу. Стипендіати також приєднаються до спільноти «Всесвітніх студій» – групи професіоналів з міжнародною освітою, які змінюють Україну вже сьогодні. 

Переможці розпочнуть навчання цієї осені в університетах Великобританії, Франції, США та Нідерландів. Обов’язковою вимогою Фонду Віктора Пінчука до усіх отримувачів грантів є зобов’язання по завершенню навчання за кордоном повернутися в Україну для роботи за фахом протягом щонайменше 5 років.

Отримувачі грантів були відібрані спеціальним незалежним журі в ході відкритого загальнонаціонального конкурсу. Цього року до складу журі увійшли: випускники програми «Всесвітні студії», представники Фонду Віктора Пінчука, посольств Франції, Німеччини, США, мережі EducationUSA, юридичних компаній Sayenko Kharenko та Arzinger, Національного агентства з питань запобігання корупції, Київської школи економіки, тощо. 

Імена отримувачів грантів були оголошені під час офіційної церемонії нагородження. Їх привітали з перемогою Анна Новосад, Міністерка освіти і науки України (2019-2020), та Олександр Стародубцев, заступник Голови Національного агентства з питань запобігання корупції. Світлана Гриценко, директорка освітніх програм Фонду Віктора Пінчука, вручила дипломи цьогорічним отримувачам грантів, якими стали:

Оксана Гетьман, Кембриджський університет, Магістерська програма з Архітектури та Містобудування – Сталість та екологічний дизайн.

Віктор Карвацький, Паризький інститут політичних досліджень, Магістерська програма з міжнародної енергетики.

Володимир Лотушко, Маастрихтський університет, Магістерська програма з управління та лідерства в європейському громадському здоров’ї.

Вікторія Сімакова, Хай-тек вища Школа освіти (High Tech High Graduate School of Education), Магістерська програма з освітнього лідерства та адміністрування.

Аліна Чанишева, Кембриджський університет, Магістерська програма з права.

Починаючи з 2009 року 121 молодих українців отримали гранти від програми «Всесвітні студії», здобули або здобувають освіту в 58 кращих університетах світу. З них 5% сьогодні є членами українського Парламенту, 55% стипендіатів запроваджують нові стандарти в бізнесі на вищих керівних посадах, 12% отримувачів грантів працюють у державних установах та міжнародних організаціях, інші очолюють свої власні компанії та неурядові організації або продовжують наукову роботу.

Share |

Відео

RSS Все відео
23.06.2018

Історія успіхів випускників програми Всесвітні студії

25.04.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»