Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

20.07.2020

Фонд Віктора Пінчука оголосив імена отримувачів грантів програми «Всесвітні студії»

Фонд Віктора Пінчука оголосив імена переможців 11-го конкурсу стипендіальної програми «Всесвітні студії». Вони отримають гранти на навчання за магістерськими програмами в кращих університетах світу. Стипендіати також приєднаються до спільноти «Всесвітніх студій» - групи професіоналів, які змінюють Україну вже сьогодні.


Цьогорічним стипендіатам стали: Степанида Бадовська (Оксфордський університет, магістерська програма в галузі права та фінансів) та Олена Виноградова (Женевська академія міжнародного гуманітарного права та прав людини, магістерська програма з перехідного правосуддя).

Переможці розпочнуть навчання цієї осені в університетах Великобританії та Швейцарії. Обов'язковою вимогою Фонду Віктора Пінчука до отримувачів грантів є зобов'язання по завершенню навчання за кордоном повернутися в Україну для роботи за фахом протягом щонайменше 5 років.

Стипендіати були відібрані спеціальним незалежним журі в ході відкритого загальнонаціонального конкурсу. Цього року до складу журі увійшли: випускники програми «Всесвітні студії», представники Фонду Віктора Пінчука, SigmaBleyzer та AgroGeneration, U.World Foundation, WNISEF, юридичних компаній Sayenko Kharenko, Arzinger тощо.

Починаючи з 2009 року 116 молодих українців отримали гранти від програми «Всесвітні студії», здобули або здобувають освіту в 57 кращих університетах світу. З них 3% сьогодні є членами українського Парламенту, понад 52% стипендіатів запроваджують нові стандарти в бізнесі на вищих керівних посадах, 15% отримувачів грантів працюють у державних установах та міжнародних організаціях, інші очолюють свої власні компанії та неурядові організації або продовжують наукову роботу. 

Share |

Відео

RSS Все відео
20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

11.07.2016

Стипендіальна програма "Всесвітні студії" Фонду Віктора Пінчука 2016

06.08.2015

Фіналісти конкурсного добору програми «Всесвітні студії»

27.06.2014

Випускники програми «Всесвітні студії» - історії успіху

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»