Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

27.06.2018

Фонд Віктора Пінчука оголосив імена 6 отримувачів грантів програми «Всесвітні студії»

Фонд Віктора Пінчука оголосив імена 6 переможців 9-го конкурсу стипендіальної програми «Всесвітні студії». Вони отримають гранти на навчання за магістерськими програмами в 200 кращих університетах світу. Стипендіати також приєднаються до спільноти «Всесвітніх студій» - групи професіоналів, які змінюють Україну вже сьогодні.

Стипендіати продовжать своє навчання в галузях, які є особливо важливими для розвитку України, а саме: аграрні науки, аерокосмічна інженерія, альтернативна енергетика, державне управління, публічне право, екологія та охорона навколишнього середовища.


Переможці розпочнуть навчання цієї осені в університетах Великобританії, США та Франції. Обов’язковою вимогою Фонду Віктора Пінчука до усіх отримувачів грантів є зобов’язання по завершенню навчання за кордоном повернутися в Україну для роботи за фахом протягом щонайменше 5 років.

Стипендіати були відібрані спеціальним незалежним журі в ході відкритого загальнонаціонального конкурсу. Цього року до складу журі увійшли: випускники програми «Всесвітні студії», представники Фонду Віктора Пінчука, Американських рад з міжнародної освіти, Campus France Ukraine, Київської школи економіки, юридичних компаній Sayenko Kharenko та Arzinger тощо.

Імена стипендіатів програми «Всесвітні студії» у 2018 році були оголошені на 11-у Щорічному молодіжному форумі стипендіальних програм Фонду Віктора Пінчука. Всесвітньо відомого історика Ніла Фергюсона та бізнесмен і філантроп Віктора Пінчука вручили дипломи цьогорічним стипендіатам, якими стали:

  • Вікторія Алієва, Кембриджський університет, Магістерська програма з соціології медіа та культури, Великобританія
  • Лілія Антонюк, Університетський коледж Лондона, Магістерська програма Гендер, cуспільство та представництво, Великобританія
  • Галина Бочева, Університетський коледж Лондона, Магістерська програма з Публічного адміністрування та менеджменту, Великобританія
  • Олександр Кущ, Корнелльський університет, Магістерська програма з права, США
  • Дарина Кулага, Корнелльський університет, Магістерська програма з публічного адміністрування, США
  • Марія Мельник, Інститут політичних досліджень, Магістерська програма з міжнародної енергетики, Франція.

Починаючи з 2009 року 108 молодих українців отримали гранти від програми «Всесвітні студії», здобули або здобувають освіту в 55 кращих університетах світу в 17 країнах. З них 3% сьогодні є членами українського Парламенту, понад 52% стипендіатів запроваджують нові стандарти в бізнесі на вищих керівних посадах, 15% отримувачів грантів працюють у державних установах та міжнародних організаціях, інші очолюють свої власні компанії та неурядові організації або продовжують наукову роботу. 

Share |

Відео

RSS Все відео
20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

11.07.2016

Стипендіальна програма "Всесвітні студії" Фонду Віктора Пінчука 2016

06.08.2015

Фіналісти конкурсного добору програми «Всесвітні студії»

27.06.2014

Випускники програми «Всесвітні студії» - історії успіху

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»