Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

22.05.2014

«Всесвітні студії» завершили п`ятий прийом заявок на отримання грантів на навчання в найкращих університетах світу

Фонд Віктора Пінчука завершив прийом заявок на участь у п’ятому конкурсному доборі програми «Всесвітні студії», що тривав з 1 грудня 2013 року по 15 травня 2014 року на сайті програми worldwidestudies.org. В рамках проекту, спрямованого на формування нового покоління української професійної еліти, переможці конкурсу – талановиті молоді українці віком до 35 років – отримають від Фонду Віктора Пінчука гранти на навчання за магістерськими програмами в провідних світових навчальних закладах, що увійшли до списку 200 кращих університетів світу за рейтингами QS та The Times Higher Education.

Цього року на конкурс подали документи близько 100 аплікантів, з яких, в першу чергу, будуть підтримані ті, хто планує навчання за наступними напрямками: аграрні науки, екологія та охорона навколишнього середовища, право, державне управління, альтернативна енергетика та аерокосмічна інженерія. Фонд також розгляне заявки для отримання гранту і в інших галузях, але потенційні кандидати мають представити обґрунтування доцільності підтримки навчання за обраною спеціальністю.

Крім того, в рамках регіонального проекту «Всесвітні студії - інженери майбутнього», молодь міста Дніпропетровськ матиме можливість отримати від Фонду Віктора Пінчука фінансову та організаційну підтримку для отримання магістерського ступеню в найкращих інженерно-технічних університетах світу. Фонд оголосив про запуск цього проекту в рамках програми «Всесвітні студії» у жовтні 2012 року з метою формування нового покоління української професійної еліти в галузі інженерії, яку він вважає однією з найбільш пріоритетних для подальшого розвитку Дніпропетровського регіону та України.

Наступним етапом конкурсу стануть співбесіди конкурсантів з членами професійного журі, в рамках яких вони представлять своє бачення щодо застосування отриманих знань після повернення в Україну. Співбесіди відбудуться в Києві з 21 по 30 травня 2014 року. До журі увійдуть представники бізнесу, професійних асоціацій та освітніх рад.

Оголошення результатів та церемонія підписання засновником програми «Всесвітні студії» Віктором Пінчуком та переможцями Декларації про спільні наміри та взаємні зобов’язання щодо сприяння становленню нового покоління професійних еліт України відбудеться наприкінці червня 2014 року.

Share |

Відео

RSS Все відео
23.06.2018

Історія успіхів випускників програми Всесвітні студії

25.04.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»