Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

21.05.2011

Фонд Віктора Пінчука завершив прийом заявок на отримання грантів програми «Всесвітні студії»

Фонд Віктора Пінчука завершив прийом заявок на конкурсний добір програми «Всесвітні студії» у 2011 році. Програма, в рамках якої Фонд Віктора Пінчука надає гранти талановитим молодим українцям для навчання у магістратурі 200 найкращих університетів світу, спрямована на формування нового покоління української професійної еліти. Це другий рік проведення конкурсу і цього разу Фонд отримав 90 заявок за наступними спеціальностями: сільське господарство, довкілля та екологія, право та державне управління.

Наступний етап конкурсу – співбесіди конкурсантів із членами професійного журі, які пройдуть з 30 травня по 3 червня 2011 року в Києві. До журі увійшли представники бізнесу, професійних асоціацій та освітніх рад.

Оголошення результатів та підписання Декларації з переможцями відбудеться наприкінці червня.

Цього року були підписані угоди між Фондом Віктора Пінчука та Cambridge Overseas Trust (Велика Британія) та Center for International Legal Education (США), завдяки яким українські громадяни – учасники програми «Всесвітні студії», що подали документи на вступ до Кембриджського чи Пітсбургського університетів, матимуть можливість отримати решту коштів від Cambridge Overseas Trust чи Center for International Legal Education відповідно, за умови, якщо всі вимоги програми «Всесвітні студії» ними були виконані.

17 переможців першого конкурсу програми «Всесвітні студії» закінчують своє навчання в університетах США (3 студенти), Великобританії (8 студентів), Швеції (3 студенти), Швейцарії (2 студенти) та Німеччини (1 студент) в таких галузях як екологія та охорона довкілля (5 студентів), право (9 студентів), державне управління (2 студента) та спорт-менеджмент (1 студент). Фіналісти програми були відібрані за результатом конкурсу з-понад 120 кандидатів. Загальна сума коштів, що Фонд виділив на гранти пілотної версії проекту у 2010 році, склала 3 086 265,00 грн.

Детальна інформація про «Всесвітні студії» на сайті: worldwidestudies.org

Share |

Відео

RSS Все відео
23.06.2018

Історія успіхів випускників програми Всесвітні студії

25.04.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»