Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

21.04.2011

Фонд Віктора Пінчука отримав відзнаку за діяльність у галузі освіти від Міністерства освіти і науки України

У квітні 2011 року Фонд Віктора Пінчука отримав відзнаку за міжнародну діяльність у сфері освіти та за міжнародне співробітництво в галузі освіти і науки від Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Національної академії педагогічних наук України. Дипломи вручили на спеціалізованій міжнародній виставці «Освіта та кар’єра – 2011».

Наразі Фонд Віктора Пінчука реалізовує два міжнародні освітні проекти – грантову програму для отримання магістерської освіти за кордоном «Всесвітні студії» та загальнонаціональну Стипендіальну програму «Завтра.UA». Обидві програми направлені на формування та зміцнення нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни із середовища найкращих студентів вітчизняних вищих навчальних закладів.

В минулому році в рамках програми «Всесвітні студії» на навчання у магістратурі найкращих університетів світу було відправлено 17 студентів у 6 країн.

Наразі прийом onlineзаявок на отримання гранту в 2011 році триває до 15 травня на сайті програми www.worldwidestudies.org

В рамках підписаної угоди між Фондом Віктора Пінчука та Cambridge Overseas Trust (Велика Британія) цього року українські громадяни – учасники програми «Всесвітні студії», які подали документи на вступ до Кембриджського університету, матимуть можливість отримати решту коштів від Cambridge Overseas Trust, за умови, якщо всі вимоги програми «Всесвітні студії» ними були виконані.

Програма «Завтра.UA» стартувала 5 років тому та за цей час її стипендіатами стали понад 1000 студентів з майже 70 ВНЗ України. Наприкінці травня буде проведено четвертий Форум «Завтра.UA», на якому буде оголошено переможців конкурсу цього року. Стипендіати «Завтра.UA» реалізували більше 20 соціальних проектів, які були підтримані Фондом. Також вони брали участь у роботі Форума YES в Ялті, зустрічались з провідними політичними лідерами.

Diplomas

Share |

Відео

RSS Все відео
23.06.2018

Історія успіхів випускників програми Всесвітні студії

25.04.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»