Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

15.03.2011

Програма «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука уклала партнерство з Cambridge Overseas Trust

З метою підтримки українських студентів, які планують навчатись у Кембриджському університеті, програма «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука уклала угоду з Cambridge Overseas Trust – благодійним фондом, який надає підтримку студентам з країн, що не являються членами Європейського Союзу та не входять до Британської Співдружності Націй – щодо спільного фінансування кембриджської стипендії у рамках програми «Всесвітні студії» (WorldWideStudies Cambridge Scholarship).

З 2011 року українські громадяни – учасники програми «Всесвітні студії», які подали документи на вступ до Кембриджського університету, матимуть можливість отримати решту коштів від Cambridge Overseas Trust, за умови, якщо всі вимоги програми «Всесвітні студії» ними були виконані. Успішні кандидати, по завершенню навчання в Кембриджі, мають повернутися в Україну та відпрацювати за фахом щонайменше 5 років.

Мета програми Фонду Віктора Пінчука «Всесвітні студії» – формування нового покоління української професійної еліти. Фонд надає гранти громадянам України віком до 35 років на отримання магістерського ступеню в найкращих університетах світу у таких галузях, як аграрні науки, довкілля та екологія, право та державне управління.

Перша група студентів – 17 стипендіатів відібраних у 2010 році – на даний час навчаються в університетах Німеччини, Польщі, Швеції, Швейцарії, Великобританії та США.

Наразі триває другий конкурсний добір програми «Всесвітні студії» на отримання грантів у 2011 році. Прийом документів відбувається в online-режимі на сайті програми: worldwidestudies.org до 15 травня.

Посилання на сайт Cambridge Overseas Trust

Share |

Відео

RSS Все відео
23.06.2018

Історія успіхів випускників програми Всесвітні студії

25.04.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»