Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

12.10.2010

«Всесвітні студії» розповіли про успішний досвід роботи на круглому столі, присвяченому вищій освіті за кордоном

11 жовтня у Києві пройшов круглий стіл на тему: «Вища освіта за кордоном - перспективи для українських студентів та їх майбутній внесок у розвиток України», організований освітньою агенцією «DEC education». Метою заходу є створення платформи для обміну думками експертів освітньої сфери, формулювання загального курсу з популяризації закордонних освітніх програм серед українських студентів для їх майбутнього внеску в розвиток країни.


До роботи круглого столу долучилась координатор проекту «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука Юлія Бурмістенко, яка розповіла про можливості отримання фінансової підтримки для навчання за кордоном та успішний досвід реалізації пілотного проекту «Всесвітні студії» Фондом цього року.


Юлія Бурмістенко: «Круглий стіл зібрав однодумців, які є прибічниками освіти за кордоном і подальшої реалізації отриманих знань і навичок в Україні. Українські проблеми неможливо вирішувати тільки з української точки зору, адже це буде дуже обмежене світосприйняття. Україна є частиною глобальної економіки, і, щоб бути готовими для вирішення глобальних викликів, українцям треба відкриватися світу, і робити це краще шляхом отримання освіти в кращих ВНЗ світу. Дискусія також підтвердила той факт, що не лише українські студенти зацікавлені у навчанні в світових університетах, але і самі навчальні заклади з великим ентузіазмом приймають наших студентів до своїх лав. І ми раді, що наша програма «Всесвітні студії» допомагає українцям здобути освіту в одному з 200 кращих університетів світу».


Крім того, учасниками заходу стали: Наталія Тарченко, директор освітньої агенції DEC education; Вікторія Михайленко, менеджер консультаційного відділу American Council; Мартін Мауле, університет City; Стюарт Перрін, університет Queen Mary London; Ольга Дорош, Координатор Бюро "Campus France" в Україні; Вероніка Кустенко, представник Griffith University в Україні.


На круглому столі були розглянуті такі теми як зміни споживчих вподобань у сфері навчання за кордоном, внутрішній потенціал українських студентів, методи популяризації закордонної освіти, а також прогнози можливого розвитку основних напрямків і сегментів у сфері навчання за кордоном та інше.

Share |

Відео

RSS Все відео
23.06.2018

Історія успіхів випускників програми Всесвітні студії

25.04.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»