Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

29.04.2010

15 травня – останній день прийому заявок на участь у програмі «Всесвітні студії»

15 травня - останній день прийому заявок на участь у конкурсному доборі програми Фонду Віктора Пінчука «Всесвітні студії» (www.worldwidestudies.org). Програмою передбачається, що Фонд надаватиме гранти талановитим молодим українцям віком до 35 років, що бажають навчатись за магістерськими програмами в провідних світових навчальних закладах.

Гранти від Фонду Віктора Пінчука отримають найуспішніші кандидати, відібрані спеціальним незалежним журі конкурсу. Учасники проекту відбиратимуться у ході відкритого загальнонаціонального конкурсу. Для отримання гранту потенційні кандидати повинні самостійно підібрати магістерську програму та вступити на неї, підготувавши всі необхідні документи, пройшовши додаткові підготовчі курси та здавши мовні тести, та представити журі «Всесвітніх студій» своє бачення щодо застосування отриманих знань після повернення в Україну.

Розмір гранту буде встановлюватись окремо для кожного випадку, зважаючи на потреби та досягнення студента. Більшість грантів покриватиме до 60 % всієї необхідної суми, але не більше 50 тис. доларів за весь навчальний період. Студенти повинні будуть покрити решту витрат своїм чи спонсорським коштом.

В першу чергу цього року будуть підтримані заявки тих, хто планує навчання в таких галузях: сільське господарство, довкілля та екологія, право та державне управління. Гранти покриватимуть в першу чергу видатки на оплату навчання в університеті, підручники та медичне страхування. Фонд також розгляне заявки для отримання гранту і в інших галузях, але потенційні кандидати мають представити обґрунтування доцільності підтримки навчання за обраною спеціальністю.

Фонд Віктора Пінчука очікує, що по завершенні навчання за кордоном всі отримувачі гранту повернуться в Україну та відпрацюють за фахом щонайменше 5 років.

На сайті програми «Всесвітні студії» - worldwidestudies.org - відвідувачі можуть отримати детальну інформацію про умови участі в конкурсі та рекомендації щодо вибору відповідних магістерських програм та країн для навчання, найти загальні відомості про особливості освіти в цих країнах, оформити заявку на участь тощо.

Офіційний сайт програми "Всесвітні студії"

Share |

Відео

RSS Все відео
20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

11.07.2016

Стипендіальна програма "Всесвітні студії" Фонду Віктора Пінчука 2016

06.08.2015

Фіналісти конкурсного добору програми «Всесвітні студії»

27.06.2014

Випускники програми «Всесвітні студії» - історії успіху

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»