Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

27.09.2008

Фонд Віктора Пінчука надає $30 млн. на навчання українських студентів за кордоном

Фонд Віктора Пінчука розпочинає нову програму «Всесвітні студії» (World Wide Studies), в ході реалізації якої 500 українських студентів отримають магістерську освіту у кращих світових університетах. Для цього Фонд виділить близько $30 000 000 впродовж п'яти років. Про це було оголошено в ході щорічних зборів Clinton Global Initiative (CGI) в Нью-Йорку (США).

Мета програми - сприяти формуванню сучасних українських професійних еліт. Вже сьогодні багато українських галузей потребують сучасних спеціалістів, які володіють передовими світовими технологіями та спроможні реформувати ці галузі.

У фокусі нової програми Фонду - критично важливі для розвитку України галузі - сільське господарство, право, захист навколишнього природного середовища та управління природними ресурсами, міжнародні відносини, інженерні спеціальності. Передбачається, що учасникам надаватиметься підтримка різних рівнів: як плата за навчання, так і витрати у зв'язку з перебуванням за межами країни.

«Я хочу відкрити світовий освітній простір без кордонів для молодих талановитих українців. Я хочу допомагати молоді із швидким розумом та живим поглядом стати фахівцями світового рівня. Я хочу, щоб вони повернулись в Україну і зробили її більш конкурентоспроможною та сучасною державою», - сказав Віктор Пінчук, бізнесмен та засновник благодійного Фонду.

Реалізація програми відбувається у партнерстві з освітніми програмами США, Франції, Німеччини та Великобританії, а також, - через прямі угоди з найвідомішими університетами світу. Перші студенти почнуть своє навчання вже в 2009 році.

 

Share |

Відео

RSS Все відео
21.06.2012

Телесюжет про церемонію підписання декларації переможцями 3-го конкурсного добору стипендіальної програми "Всесвітні Студії" ("Новий канал")

21.06.2012

Телесюжет про церемонію підписання декларації переможцями 3-го конкурсного добору стипендіальної програми "Всесвітні Студії" (СТБ)

03.04.2012

Cюжет, присвячений розширенню освітнього проекту Фонду Віктора Пінчука «Всесвітні студії» (ICTV)

03.04.2012

Cюжет, присвячений розширенню освітнього проекту Фонду Віктора Пінчука «Всесвітні студії» (Новий канал)

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»