Укр Eng

Аспен-Україна: Новини

27.09.2010

27 вересня 2010 була створена «Асоціація випускників Аспен-Україна»

Однією з найважливіших подій для розвитку проекту Аспен-Україна стало заснування громадської організації «Асоціація випускників Аспен-Україна». Рішення про створення цього товариства було прийнято влітку поточного року на зборах ініціативної групи в м. Києві. Офіційна реєстрація організації відбулася 27 вересня 2010 року.

Місія асоціації випускників полягає в об'єднанні зусиль, інтелектуального, творчого та ділового потенціалу для популяризації ідей відповідального лідерства в українському суспільстві серед офіційних керівників і неформальних лідерів. Важливим аспектом також є бажання колишніх учасників семінарів створити ефективне комунікативне середовище для підтримки обміну ціннісно-орієнтованими знаннями.

Відповідно до статуту, керівництво асоціацією здійснюється загальними зборами. У цьому році президентом організації був обраний Юрій Перч, а віце-президентами - Дмитро Ляпін і Олена Сибірякова.

У перспективних планах Асоціації випускників «Аспен-Україна» - розширення діяльності та обмін накопиченим в національному масштабі досвідом з учасниками Аспен-руху з інших країн.

Share |
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»