Укр Eng

Публічні лекції: Новини

18.01.2012

24 січня Челсі Клінтон проведе зустріч з українськими студентами в Києві

Chelsea ClintonУ вівторок, 24 січня 2012 року, Челсі Клінтон - член Правління Фонду Клінтона та Глобальної ініціативи Клінтона – на запрошення Фонду Віктора Пінчука обговорить з українськими студентами в  Києві питання суспільної ролі та громадської діяльності молоді.

Дискусія з українським перекладом буде транслюватися в режимі онлайн на сайті: www.korrespondent.net  Початок трансляції о 15:00, у вівторок, 24 січня.

Під час свого першого візиту в Україну Челсі Клінтон проведе зустріч з більш ніж 250 молодими українцями, серед яких – студенти та  представники молодіжних організацій та неурядових структур, на якій вони поговорять про важливу роль молоді у процесі створення позитивних змін у суспільстві, країні та в усьому світі. На зустрічі також обговорюватимуться освітні проекти Глобальної ініціативи Клінтона та Фонду Віктора Пінчука.

Модератором та учасником дискусії буде музикант, лідер рок-гурту "Океан Ельзи", громадський діяч Святослав Вакарчук.

VakarchukУ своєму зверненні до молоді України Челсі Клінтон сказала: «Молоді люди в усьому світі сьогодні мають неймовірну можливість, навіть несуть відповідальність за те, щоб зробити свої суспільства і наш світ кращими. Ніколи раніше не існувало настільки доступних і потужних інструментів для втілення такого завдання. Я з нетерпінням чекаю розмови з українськими студентами та молодими лідерами про ті позитивні зміни в своїх громадах, в своїй країні і в усьому світі, які вони вже провадять. Я очікую почути чимало надихаючих історій та ідей. Сподіваюся, що, обмін досвідом роботи в Глобальної ініціативі Клінтона та Фонді Клінтона, та моїм особистим досвідом роботи над тим, як надихнути та підтримати людей у втіленні змін, допоможе нам знайти спільну мету – побудувати спільне, краще майбутнє для нашого світу».

З 18 січня молодь з усієї України має можливість приєднатися до дискусії, публікуючи свої питання до Челсі Клінтон на сторінці Фонду Віктора Пінчука у Facebook: facebook.com/VictorPinchukFoundation, та на Twitter: twitter.com/pinchukfund

Для безпосередньої участі у заході необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її на адресу [email protected]. Ваша участь буде підтвержена у понеділок, 23 січня, до 18:00. Просимо з повагою поставитись до того факту, що в залі обмежена кількість місць, і через велику кількість запитів, які вже надійшли, не всі бажаючи зможуть потрапити на зустріч. Саме тому ми забезпечуємо онлайн-трансляцію на сайті korrespondent.net

Челсі Клінтон працювала у McKinsey & Company та Avenue Capital, навчалася в Стенфордському, Оксфордському та Колумбійському університетах. В даний час вона навчається для отримання докторського ступеня в Оксфорді, працює у Нью-Йоркському університеті, співпрацює з Фондом Клінтона та Глобальною ініціативою Клінтона. Її останні професійні та академічні роботи, включно з останніми науковими публікаціями, зосереджуються на питаннях доступу до відносно недорогих, високоякісних медичних послуг у світі при гострій чи хронічній потребі медичної допомоги, а також питаннях розширення прав і можливостей та рівноправ’я, включаючи області, дотичні з охороною здоров’я, мистецтвом. Особлива увага загострюється на проблемах, які стосуються дітей. На даний момент Челсі являється членом правління Фонду Клінтона, Глобальної ініціативи Клінтона, Школи американського балету, колледжів Common Sense Media та Weill Cornell Medical College. Челсі та її чоловік Марк живуть в Нью-Йорку.

Раніше з публічними лекціями виступали директор Інституту міжнародної економіки Петерсона Фред Бергстена; колишній прем’єр-міністр (1997-2007 рр.) Великобританії Тоні Блер; 9-й президент Світового Банку Джеймс Вульфенсон; Нобелівський лауреат з економіки 2003 року Роберт Енгл; 42-й Президент США Вільям Джефферсон Клінтон; 65-й державний Секретар США Колін Пауелл; Президент Ізраїлю Шимон Перес; співавтор підручника «Мікроекономіка» Роберт Піндайк; Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки (1999-2009) та Генеральний секретар НАТО (1995-1999) Хав’єр Солана; екс-віце-канцлер Німеччини Йошка Фішер; професор міжнародної економіки Університету Джона Хопкінса доктор Френсіс Фукуяма; лауреат Нобелівської премії світу 2006 року доктор Мухаммед Юнус; та інші.

Share |

Відео

RSS Все відео
18.05.2012

Телесюжет про публічну лекцію за участі засновника Вікіпедії Джиммі Вейлза (ICTV)

18.05.2012

Телесюжет про публічну лекцію за участі засновника Вікіпедії Джиммі Вейлза (ICTV)

18.05.2012

Телесюжет про публічну лекцію за участі засновника Вікіпедії Джиммі Вейлза (Новий канал)

18.05.2012

Телесюжет про публічну лекцію за участі засновника Вікіпедії Джиммі Вейлза (СТБ)

Сторінки 2 3 4 5 6 ... із 6
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»