Укр Eng

Ялтинська Європейська Стратегія: Відеогалерея

Повернутися до списку відео

11-а Щорічна Зустріч YES. Медіа та Цифрові Комунікації як Інструмент у Революціях і Війнах

Тоомас Гендрік Ільвес, Президент Республіки Естонія
Євгенія Альбац, Головний редактор, The New Times, Росія
Мустафа Найєм, Співзасновник та головний редактор, Громадське ТБ
Гідеон Рахман, Головний зовнішньополітичний оглядач, Financial Times
Джиммі Вейлз, Засновник, Вікіпедія та фонд Вікімедія

Коментар:
Шон Уокер, Московський кореспондент, The Guardian

Share |

Інше відео проекту

Новини

RSS Усі новини

«Заходу варто виходити з найгіршого варіанту розвитку подій»: висновки круглого столу «Як підтримати Україну та стримати агресію з боку Кремля»

01.02.2022

Фонд Віктора Пінчука, Євразійський Центр Атлантичної Ради та Ялтинська Європейська Стратегія провели в Києві круглий стіл на тему «Як підтримати Україну та стримати агресію з боку Кремля». Група послів США у відставці, колишніх державних чиновників та експертів обговорила можливі спільні дії України та її західних партнерів, спрямовані на протидію загрозі нового наступу Кремля на Україну, що завдало б серйозного удару інтересам НАТО, ЄС та США.

Круглий стіл: «Як підтримати Україну та відвернути агресію з боку Кремля»

28.01.2022

У понеділок, 31 січня 2022 року, з 15:30 до 17:00, у готелі «Хаятт Редженсі» Євразійський Центр Атлантичної Ради, Ялтинська Європейська Стратегія та Фонд Віктора Пінчука проведуть круглий стіл на тему «Як підтримати Україну та відвернути агресію з боку Кремля».

Фонд Віктора Пінчука провів онлайн-дискусію YES із заступницею держсекретаря США Венді Р. Шерман та Президенткою Естонії (2016-2021) Керсті Кальюлайд

27.01.2022

Фонд Віктора Пінчука в партнерстві з Ялтинською Європейською Стратегією (YES) продовжує серію онлайн-дискусій про глобальні виклики та їхнє значення для України. Під час онлайн-спілкування, що відбулося 26 січня 2022 року, заступниця держсекретаря США Венді Р. Шерман та Президентка Естонії 2016-2021 років, членкиня Наглядової ради YES Керсті Кальюлайд зосередили увагу на безпрецедентній напруженості вздовж східного кордону України та останніх дипломатичних кроках, зроблених США, союзниками в НАТО та Росією.

 

Фонд Віктора Пінчука проведе онлайн-дискусію з Заступницею Державного секретаря США Венді Р. Шерман та Президенткою Естонії 2016-2021 Керсті Кальюлайд

19.01.2022

У середу, 26 січня 2022 року, о 16:00 Фонд Віктора Пінчука у партнерстві з Ялтинською Європейською Стратегією (YES) проведуть онлайн-дискусію YES з Заступницею Державного секретаря США Венді Р. Шерман та Президенткою Естонії 2016-2021, членкинею Наглядової Ради YES, Керсті Кальюлайд.

Керсті Кальюлайд увійшла до складу Наглядової Ради Ялтинської Європейської Стратегії (YES)

01.11.2021

Ялтинська Європейська Стратегія (YES) повідомляє, що Керсті Кальюлайд, президентка Республіки Естонія (2016-2021), всесвітня адвокатка стратегії ООН «Кожна жінка, кожна дитина», увійшла до складу Наглядової Ради YES.

YES Brainstorming – основні теми другого дня: дискусії про наслідки 9/11, ймовірність нової холодної війни, а також виклики та можливості для України

12.09.2021

Другий день YES Brainstorming, організованого Ялтинською Європейською Стратегією (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, завершився обговоренням поглядів Кремля щодо України, наслідків теракту 11 вересня 2011 року та його значення для майбутнього.

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»