Укр Eng

Ялтинська Європейська Стратегія: Відеогалерея

Повернутися до списку відео

Сюжет про 11-ту Щорічну Зустріч YES. Euronews. 12-09-2014

Share |

Інше відео проекту

Новини

RSS Усі новини

YES WAR ROOM. Майбутнє вирішується в Україні. Підсумки другого дня Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES)

12.09.2023

Перша Леді України Олена Зеленська та генерал-лейтенант Кирило Буданов, а також низка інших українських та міжнародних політичних і військових лідерів виступили з палкими промовами під час другого дня Форуму Ялтинської Європейської Стратегії (YES) «YES WAR ROOM. Майбутнє вирішується в Україні».

17-та Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES): головні тези другого дня

12.09.2022

Панельні дискусії другого дня 17-тої Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) «Україна: На захисті нашої спільної свободи», організованої YES у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, були присвячені перспективам і прогнозам щодо війни, ефективності санкцій проти росії, воєнними злочинам та трибуналам, інформаційній війні, подоланню втоми від війни в Україні, а також відновленню України. Серед спікерів були глави держав, політики, економісти, мислителі та бізнес-лідери.

 

Члени наглядової ради YES приїхали до України аби обговорити шляхи збільшення міжнародної підтримки України

23.06.2022

22 червня 2022 року члени наглядової ради Ялтинської Європейської Стратегії (YES) відвідали Україну, щоб обговорити шляхи збільшення міжнародної підтримки. Вони також обговорили, як YES та майбутня 17-та Щорічна зустріч YES можуть сприяти збереженню питання України на міжнародному порядку денному.

Опитування: як війну в Україні бачать у Франції, Німеччині, Італії та Польщі

14.03.2022

Чи стане війна Росії проти України рушійною силою, яка об’єднає європейців у період надзвичайної напруженості на міжнародній арені та в трагічному гуманітарному контексті?

Члени наглядової ради Ялтинської Європейської Стратегії (YES) відвідали Дніпро, аби підтримати українців

17.02.2022

У середу 16 лютого 2022 року, члени наглядової ради Ялтинської Європейської Стратегії (YES) відвідали Дніпро, щоб підтримати українців, обговорити поточну ситуацію та передати їхні побажання, думки й занепокоєність міжнародним лідерам на Мюнхенській безпековій конференції, де 19 лютого Фонд Віктора Пінчука та YES проведуть Український ланч.

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»