Укр Eng

Ялтинська Європейська Стратегія: Новини

15.02.2022

YES та Фонд Віктора Пінчука проведуть 5-й Український ланч під час Мюнхенської конференції з безпеки

19 лютого 2022 року з нагоди Мюнхенської безпекової конференції Ялтинська Європейська Стратегія (YES) та Фонд Віктора Пінчука проведуть 5-й Український ланч у Мюнхені на тему «Безпека Європи вирішується в Україні». Метою заходу є просування України в порядку денному глобальної безпеки та наголошення на важливості України для безпеки Європи та міжнародного порядку.

Дискусія зосередиться на питаннях загрози безпеці України, на тому, що це означає для Європи, та які шляхи просування існують у цьому питанні.

Занні Мінтон Беддос, головна редакторка журналу The Economist, модеруватиме дискусію за участі історикині й постійної авторки The Atlantic Енн ЕпплбаумМірча Джоане, заступника Генерального секретаря НАТО, міністра іноземних справ Швеції Анн Лінде, колишнього міністра оборони США генерала Джеймса Меттіса та колишнього директора Центрального розвідувального управління США генерала Девіда Петреуса.

Серед учасників: Курт Волкер, заслужений член CEPA; Мелані Джолі, міністр закордонних справ Канади; Вольфганг Ішингер, голова Мюнхенської конференції з безпеки, член наглядової ради YES; Йеппе Кофод, міністр закордонних справ Королівства Данія; Аліна Михайлова, волонтер «Армія SOS», ветеран російсько-української війни; Бен Ходжес, голова програми Першінга, Центр аналізу європейської політики, колишній командувач армії США в Європі; і Петер Хультквіст, міністр оборони Швеції.

19 лютого о 14:30 за київським часом дивіться онлайн-трансляцію Українського ланчу в Мюнхені.

Уп’яте Український ланч у Мюнхені стане платформою для обговорення питань безпеки України та її наслідків для Європи й міжнародного порядку ключовими фігурами України та світу. Серед попередніх учасників були: Роберт Гейтс, Мірча Джоане, Керсті Кальюлайд, Мирослав Лайчак, Еді Рама, Христя Фріланд, Річард Хаас і Президент України Володимир Зеленський.

Протягом останніх п’ятдесяти років Мюнхенська конференція з безпеки (МКБ) стала головним світовим форумом із обговорення політик безпеки. Щороку у лютому понад 500 відповідальних за прийняття рішень фігур вищого рівня з усього світу, в тому числі, керівники держав, міністри, провідні представники міжнародних та неурядових організацій, а також високопоставлені представники бізнесу, засобів масової інформації, академічних кіл та громадянського суспільства, беруть участь у конференції аби долучитись до активного обговорення сучасних та майбутніх викликів у сфері безпеки.

Share |

Відео

RSS Все відео
01.10.2010

7-а Ялтинська щорічна зустріч

01.10.2010

Фільм відкриття 7-ої Ялтинської щорічної зустрічі

30.09.2010

Сюжет про 7-му Ялтинську Щорічну зустріч, ICTV

Сторінки 24 25 26 27 28 ... із 28
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»