Укр Eng

Ялтинська Європейська Стратегія: Новини

03.07.2020

17-ту Щорічну зустріч YES перенесено в зв’язку з пандемією COVID-19

17-ту Щорічну зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES), заплановану на 10-12 вересня 2020 року, буде перенесено на 2021 рік у зв’язку з пандемію COVID-19.

YES та Фонд Віктора Пінчука зберігають свою відданість місії: інтегрувати Україну в світ та забезпечити їй належну роль у міжнародному порядку денному. Зустріч YES у 2021 році знову стане потужним дискусійним майданчиком в Україні, що підтримує зміни в країні та розбудову мереж прихильників нової України по всьому світі.

Ялтинська Європейська Стратегія (YES) – провідний форум, де обговорюється та розбудовується європейське майбутнє України в глобальному контексті.
Вже понад десять років YES виступає ініціатором діалогу між лідерами з України, ЄС, США та інших частин світу. В Україні вона надає майданчик для відкритої дискусії між провідними політичними силами. YES об’єднує разом лідерів від політики, бізнесу, представників ЗМІ, громадянського суспільства та експертної громади.

YES була започаткована у 2004 році, коли Віктор Пінчук запросив близько 30 європейських лідерів для обговорення майбутнього України та ЄС в рамках першої Щорічної зустрічі.

З 2004 по 2013 рік Щорічні зустрічі YES проводились у символічному місці – Лівадійському палаці в Ялті. Таким чином, місце, де в 1945 році було поділено Європу, стало майданчиком для об’єднання широкої Європи. Внаслідок анексії Криму Російською Федерацією Щорічні зустрічі було перенесено до столиці України міста Києва.

Щорічні зустрічі YES об’єднували керівників держав та урядів, серед яких були Тоні Блер, Ґордон Браун, Даля Грібаускайте, Тоомас Гендрік Ільвес, Керсті Кальюлайд, Білл Клінтон, Броніслав Коморовський, Маріо Монті, Шимон Перес та Дональд Трамп. Серед спікерів були також голови міжнародних організацій, такі як Кофі Аннан, Жозе Мануел Баррозу, Джеймс Вольфенсон, Ламберто Заньєр, Роберт Зеллік та Сума Чакрабарті. На зустрічах виступали такі високопосадовці, як Роберт Гейтс, Віл Герд, Ньют Гінгріч, Валдіс Домбровскіс, Гіларі Клінтон, Вікторія Нуланд, Джон Керрі, Девід Петреус, Кондоліза Райс та Мартін Шульц. Серед спікерів були також бізнес-лідери та лідери думок, такі як Уолтер Айзексон, Елтон Джон, Боно, Річард Бренсон, Віталік Бутерін, Джимі Вейлс, Джаред Коен, Рей Курцвейл, Артур Лаффер, Девід Рубенштейн, Нуріель Рубіні, Ларрі Саммерс, Роберт Сміт, Строуб Телботт, Нил Фергюсон, Білл Форд, Ричард Хаас та Стівен Хоукінг. Президенти та Прем’єр-міністри України, а також провідні українські політичні діячі, лідери громадянського суспільства та керівники бізнесу регулярно виступають в рамках Щорічних зустрічей.

До складу Правління YES входять Александр Квасьнєвський, Президент Польщі (1995-2005), Голова Правління YES; Карл Більдт, Міністр закордонних справ Швеції (2006-2014), Прем’єр-міністр Швеції (1991-1994); Патрік (Пет) Кокс, Президент Європейського парламенту (2002-2004), Депутат Європейського парламенту (1989-2014) Вольфганг Ішінгер, Посол, Голова Мюнхенської конференції з безпеки, Старший професор Школи управління Hertie; Віктор Пінчук, засновник YES, засновник Фонду Віктора Пінчука та групи EastOne; Андрерс Фог Расмуссен, Засновник Rasmussen Global, Генеральний секретар НАТО (2009-2014), Прем’єр-міністр Данії (2001-2009); Стефан Фукс, Віце-президент «Havas Group», Виконавчий співголова «Havas Worldwide».

Офіційний сайт: www.yes-ukraine.org

Share |

Відео

RSS Все відео
19.09.2023

YES КОМАНДНИЙ ПУНКТ: Відкриття щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії 2023

08.03.2022

The War in Ukraine and the Future of the World Online conversation

18.05.2021

Онлайн-дискусія YES на тему нової книги Ніла Ферґюсона «Приреченість: політика катастрофи»

30.04.2021

Загрози безпеці України і що може зробити міжнародне співтовариство

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»