Укр Eng

Ялтинська Європейська Стратегія: Новини

13.03.2007

Александр Кваснєвський відвідає Схід та Захід України у рамках Європейського дебатного форуму

З метою розширення діалогу про європейське майбутнє України «Ялтинська Європейська Стратегія» (YES), у партнерстві з Міжнародним Фондом «Відродження», розпочинає нову ініціативу у регіонах України - «Європейський дебатний форум» - за участі провідних політиків і лідерів ЄС та представників політичної та ділової еліти, видатних науковців, експертів, громадських діячів, журналістів і студентів провідних навчальних закладів Сходу і Заходу України.

У березні цього року «Європейський дебатний форум» відбудеться за участі провідного політика ЄС, Президента Польщі (1995-2005) Александра Кваснєвського. 26 березня форум - виступ Президента А. Кваснєвського і відкрита публічна дискусія - відкриється у м. Львові, 27 березня - у. м Дніпропетровську та 28 березня - у м. Донецьку. Партнерами у проведенні «Європейського дебатного форуму» виступлять Національні університети Дніпропетровська й Донецька та незалежний культурологічний часопис «Ї» (м. Львів).

Теми дискусії - «Перспективи вступу України до ЄС», «Чому Україна потрібна ЄС?» «Що необхідно зараз робити Україні та ЄС?».

"Ялтинська Європейська Стратегія" (YES) - незалежна міжнародна організація, що об'єднує представників бізнес-кіл, інтелектуальної еліти, вчених та журналістів в Україні і за кордоном з метою сприяння зближенню України з ЄС.

Share |

Відео

RSS Все відео
01.10.2010

7-а Ялтинська щорічна зустріч

01.10.2010

Фільм відкриття 7-ої Ялтинської щорічної зустрічі

30.09.2010

Сюжет про 7-му Ялтинську Щорічну зустріч, ICTV

Сторінки 24 25 26 27 28 ... із 28
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»