Укр Eng

Український сніданок у Давосі: Новини

19.01.2016

22 січня Фонд Віктора Пінчука та EastOne провели Український сніданок в Давосі на тему «Світ змінюється. Чи змінилась Україна?»

У п’ятницю, 22 січня 2016 року, в Давосі (Швейцарія) Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne провели Український сніданок – традиційний приватний захід з нагоди щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму.

Цього року українські та міжнародні лідери обговорювали тему «Світ змінюється. Чи змінилась Україна?». Яке місце належить Україні в світі, що потерпає від багатьох криз? Чи справді реформи в Україні досягли критичної маси, що призведе до справжніх та незворотних змін?

Український сніданок в Давосі

Серед спікерів: Айварас Абромавічус, міністр економічного розвитку та торгівлі України; Жозе Мануель Баррозу, голова Європейської комісії (2004-2014); Карл Більдт, прем’єр-міністр Швеції (1991-1994) та міністр закордонних справ Швеції (2006-2014); сер Річард Бренсон, засновник Virgin Group; Христя Фріланд, міністр міжнародної торгівлі Канади, та Наталія Яресько, міністр фінансів України.

Ніал Фергюсон, професор історії Гарвардського університету, модерував дискусію.

Український сніданок в Давосі (с) Фонд Віктора Пінчука. Фотограф: Сергій Іллін.

Захід відвідали лідери української політики, бізнесу, громадянського суспільства та медіа. Український сніданок проводиться щороку, починаючи з 2005, з метою просування України та об’єднання українських та міжнародних лідерів.

Згідно з регламентом Всесвітнього економічного форуму цього року захід проходив в форматі Chatham House.

Партнери Українського сніданку:

Український ланч (Український сніданок у 2015 та 2016 роках) – захід, присвячений Україні, який щороку проходить в Давосі під час щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму. Дискусії Українського ланчу покликані ознайомлювати міжнародні ділові та політичні кола з політико-економічною ситуацією, а також інформувати про виклики, що постають перед сучасною Україною. Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проводять Український ланч в Давосі з 2005 року. За цей період у його роботі взяли участь Броніслав Коморовський, Карл Більдт, Томас Фрідман, Віталій Кличко, Олексій Кудрін, Александр Квасьнєвський, Кріс Паттен, Петро Порошенко, Джордж Сорос, Хав'єр Солана, Домінік Стросс-Кан, Юлія Тимошенко, Віктор Янукович, Арсеній Яценюк, Віктор Ющенко та інші.

Share |

Відео

RSS Все відео
23.01.2024

Український Сніданок у Давосі 2024. Анджей Дуда, Девід Кемерон, Дмитро Кулеба, Христя Фріланд

19.01.2023

УКРАЇНСЬКИЙ СНІДАНОК У ДАВОСІ 2023 | Володимир Зеленський, Борис Джонсон, Віктор Пінчук

27.01.2020

Український сніданок в Давосі «Україна 2020 - нова реальність, новий наратив, нові виклики»

31.01.2019

Український сніданок в Давосі

Сторінки 1 2 ... із 2
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»