Укр Eng

Український сніданок у Давосі: Новини

24.01.2012

8-й Український ланч у Давосі відкриється промовою Президента України

27 січня 2012 року в рамках 8-ї Української ланч-конференції «Options for the Future» («Шляхи майбутнього розвитку»), яку Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проводять в Давосі з нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму, відбудеться дискусія про майбутні перспективи України в контексті європейського та глобального розвитку.

Конференція відкриється промовою Президента України Віктора Януковича, присвяченою баченню майбутнього України, та його дискусією з Президентом Польщі (1995-2005 рр.) Олександром Квасьнєвським.

В панельній дискусії, яка відбудеться після виступу Президента України, візьмуть участь міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, міністр у європейських справах та головний переговірник Турції Егемен Багіш, декан Санкт-Петербурзького університету, віце-прем’єр (2000-2004 та 2007-2011 рр.) та міністр фінансів (2000 - 2011 рр.) Російської Федерації Олексій Кудрін, голова Державної агенції України з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів та лідер політичної партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк. Модератором буде редактор Thomson-Reuters Христя Фріланд.

Цього року традиційний Український ланч у Давосі збере понад 300 представників ділових та політичних кіл світу, громадських діячів та журналістів.

Проведення 8-ї Української ланч-конференції в Давосі підтримують партнери:
Альфа-Банк (Спеціальний партнер), Мрія (Партнер) та Horizon Capital (Партнер).

Share |
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»