Укр Eng

Український сніданок у Давосі: Новини

28.01.2011

Віктор Янукович: ЄВРО-2012 дасть новий поштовх для розвитку України та Польщі

Davos Ukrainian Lunch 2011Президент України Віктор Янукович переконаний в тому, що проведення чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012 в Україні і Польщі дасть новий поштовх для розвитку двох країн. Про це глава української держави заявив, виступаючи на 7-й Українській ланч-конференції в Давосі, організованою Фондом Віктора Пінчука і міжнародною інвестиційно-консалтинговою компанією EastOne.

Зі слів Президента України, йдеться як про економічні, так і про соціальні зміни. «Щодо змін економічних – ми стаємо більш відкритими, інноваційними та конкурентоспроможними. Ми впроваджуємо передові технології та кращий управлінський досвід. Щодо змін соціальних – ми «не словом, а справами» йдемо в Європу, єднаємося з нею інфраструктурно, гуманітарно, ментально», – сказав Віктор Янукович.

На думку глави української держави, ЄВРО-2012 - потужний стимул для припливу інвестицій в Україну. «Значний об'єм робіт, - відмітив він, - ведеться на усіх напрямах в суворій відповідності з певними термінами і нашими зобов'язаннями. Так, це вимагає значних фінансових ресурсів. Але ми свідомо йдемо на це, тому що розуміємо - ми вкладаємо гроші в інфраструктуру - той «каркас», від міцності якого багато в чому залежатиме подальший успіх економіки України».

Віктор Янукович особливо підкреслив значення співпраці з Польщею в підготовці чемпіонату. «Народна мудрість говорить, що сусідів не вибирають, вони - від Бога. Я щиро вдячний Господові Богові за те, що у нас такий сусід і такий надійний партнер. Переконаний, що спільними з нашими польськими колегами зусиллями ми створимо кращі умови для проведення грандіозного свята футболу і переможно прийдемо до фінішу», - сказав Президент України, звертаючись до учасників ланч-конференції.

Проведення 7-ї Української ланч-конференції підтримують партнери:
Генеральний партнер - DCH
Комунікаційний партнер - Київстар
Спеціальний партнер - Альфа-Банк
Партнер - Horizon Capital

Share |
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»