Укр Eng

Український дім у Давосі: Новини

20.12.2018

Український Дім повертається в Давос у 2019

Другий рік поспіль Фонд Віктора Пінчука, WNISEF, Horizon Capital та UVCA організовуватимуть Український Дім у Давосі під час Всесвітнього економічного форуму з 21 по 25 січня 2019 року. Тематика залишається незмінною – «Україна: Креативність. Інновації. Можливості.».

Минулорічний успіх та визнання понад 5000 гостей є підставою стверджувати, що Український Дім у Давосі – це унікальна платформа для діалогу впливових мислителів, лідерів думок, підприємців та представників бізнесу заради відкриття одного з найперспективніших зростаючих ринків Європи.

Алекса Чопівська, Виконавчий директор Українського Дому в Давосі: «Україна - це сучасна європейська країна з багатою культурною спадщиною та історією, яка охоплює понад тисячу років і наразі переживає найбільш масштабні соціальні та економічні перетворення за всі часи свого існування. Ми маємо честь і задоволення посилити голос України на світовій арені та підтримати суттєвий прогрес, який призвів до зміни парадигми у сприйнятті інвесторами України та її талановитих людей».

Український Дім у Давосі стане майданчиком для панельних дискусій, присвячених жінкам-новаторам, технологіям, новим джерелам енергії, творчій індустрії, лідерству тощо. Серед запрошених доповідачів: Петро Порошенко, Президент України; Віталій Кличко, Київський міський голова; Малала, лауреат Нобелівської премії; Джирард Сейжтс, виконавчий директор бізнес-школи Ivey; Іан О. Ігнатович, Інститут лідерства; Еліот Герсон, виконавчий віце-президент Аспен Інституту; Фред Кемпе, президент Атлантичної Ради; Єва Ільвес, колишня перша леді Естонії; Деніел Білак, голова наглядової ради UkraineInvest; Джозеф Стігліц, лауреат Нобелівської премії з економіки; Майкл Юркович, головний виконавчий директор TIU Canada; Карл Стурен, засновник і головний виконавчий директор компанії Vindcraft; Фабьєн Демоль, виконавчий віце-президент, директор з питань міжнародного розвитку бізнесу компанії Total Eren; Люпіта Ніонго, акторкa. До них приєднаються й інші видатні спікери, про яких буде повідомлено пізніше.

Серед запланованих заходів є день, присвячений інвестиційним можливостям в Україні, який пройде за спонсорської підтримки UkraineInvest. Також Національна Інвестиційна Рада України ініціює закриту зустріч на найвищому рівні. Відбудуться також події, організовані разом із Атлантичною Радою, Аспен Інститутом, Форумом «Громадянин світу» (Global Citizen Forum) та Благодійним Фондом Богдана Гаврилишина. Повну програму незабаром буде опубліковано на www.ukrainehousedavos.com. Запрошуємо слідкувати за подіями через соціальні медіа за хештегом #ukrainehousedavos.

Про Український Дім у Давосі

Український Дім у Давосі - це багатоформатний майданчик, створений за участі співорганізаторів Української асоціації венчурного та приватного капіталу, Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), Фонду Віктора Пінчука та компанії Horizon Capital.

Український Дім в Давосі пишається своїм жіночим Організаційним Комітетом з 5 осіб, які приділяють значну частину свого часу та не шкодують зусиль заради запуску цієї події: Світлана Гриценко (Фонд Віктора Пінчука), Ярослава Джонсон (WNISEF), Олена Кошарна (Horizon Capital), Ольга Афанасьєва (Українська асоціація венчурного та приватного капіталу) та Алекса Чопівська (Український Дім у Давосі).

ukraine-house.jpg

Зліва на право: Світлана Гриценко (Фонд Віктора Пічнука), Ярослава Джонсон (WNISEF), Алекса Чопівська (виконавчий директор, Український Дім), Ольга Афанасьєва (UVCA), Олена Кошарна (Horizon Capital).

До підтримки з боку Співорганізаторів та золотого спонсора Фундації Temerty Foundation додається значний внесок панельниx спонсорів подій в Українського Дому в Давосі, серед яких EBS, Effective Investments LLC, First Generation Management, ICU, IT Ukraine Association, TA Ventures, TIU Canada та UFUTURE Investment Group.

Український Дім у Давосі підтримують UkraineInvest, Національна Інвестиційна Рада України, Світовий Конґрес Українців (СКУ), Аспен Інститут, Аспен Інститут Київ, а також Атлантична Рада.

Share |
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»