Укр Eng

Фонд "Open Ukraine": Новини

05.11.2008

Фонд “Open Ukraine” відкриває Другий безпековий форум

2008-11-05

Фонд "Open Ukraine" відкриє Другий Київський безпековий форум «Чорноморсько-Каспійський регіон і Європейська енергетична безпека», що працюватиме у Києві 6-7 листопада 2008 року.
Форум є міжнародним щорічним заходом, який має на меті створити нову платформу для Європейської безпеки та покращити взаєморозуміння з питань енергетичної безпеки між Європейським Союзом та країнами Чорноморсько-Каспійського регіону.

Форум форум відкриє Арсеній Яценюк - Голова Верховної Ради України та засновник Фонду "Open Ukraine". У дводенному заході візьмуть участь понад 200 учасників, що представляють органи влади, міжнародні та регіональні організації, бізнес та експертні кола, політику та ЗМІ з країн Європейського Союзу, Чорноморсько-Каспійського регіону та Сполучених Штатів.
Учасники обговорюватимуть питання, зокрема, спільних викликів енергетичній безпеці у ширшій Європі, спільних пріоритетів для Європейського Союзу та Чорноморсько-Каспійського регіону для забезпечення енергетичної безпеки, національних енергетичних стратегій та регіональних синергій.

Форум проводиться під патронатом Міністерства закордонних справ України та за фінансової підтримки Фонду Віктора Пінчука.
Більше інформації - на: http://openukraine.org/ua/programs/dialogue/security-forum/08/

Share |
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»