Укр Eng
«Люди повинні знати про жахіття Голокосту. Це допоможе їм не піддаватися расистському впливові та більше поважати одне одного. Врешті решт, всі люди рівні.» — Аня М., школярка, школа №288, м .Київ

“Назви своє ім’я”

“Назви своє ім’я”

Share |

Spell Your NameУ справі виховання толерантності в суспільстві ми підтримали освітню програму на тему Голокосту в Україні, розроблену для вчителів загальноосвітніх шкіл на основі фільму «Назви своє ім’я», спів-продюсерами якого стали Стівен Спілберг та Віктор Пінчук.

У 2005-2006 роках Стівен Спілберг та Віктор Пінчук спільно виступили продюсерами документального фільму «Назви своє ім’я» про Голокост в Україні. Фільм, знятий режисером Сергієм Буковським, ґрунтується на свідченнях людей, що пережили Голокост. У 2006 році за підтримки Фонду було організовано прем’єрний показ фільму у Києві за участі Стівена Спілберга, а також відбувся показ фільму у багатьох кінотеатрах та школах України. По телебаченню фільм подивилися близько 700 тисяч глядачів.

У партнерстві із Інститутом Фонду Шоа на основі фільму нами було розроблено спеціальну освітню програму «Назустріч пам’яті». Мета програми - допомогти викладачам шкіл у висвітленні теми Голокосту та виховувати толерантність у школярів.

У 2008 році в рамках програми «Назустріч пам’яті» було проведено навчання викладачів загальноосвітніх шкіл, які в свою чергу донесли суть програми до 14 000 школярів.

spellyourname.org


Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»