Укр Eng

Круглий стіл з питань благодійності в Давосі: Відеогалерея

Повернутися до списку відео

Вступний фільм до 4-го Круглого столу з питань благодійності у Давосі

Ви можете завантажити цей відеоролик у форматі MOV або MP4

Share |

Інше відео проекту

Новини

RSS Усі новини

Джет Лі: «До благодійності необхідно залучати якомога більшу кількість людей»

29.01.2009

Ключовим фактором розвитку філантропії в сучасному світі є залучення до цієї сфери якомога більшої кількості людей. Про це заявив Джет Лі на Круглому столі з проблем філантропії, організованому Фондом Віктора Пінчука в Давосі.

Мухаммед Юнус: «Бізнес має переглянути свої підходи та стати соціально спрямованим»

29.01.2009

Благодійність має застосовувати бізнес-підходи та шукати нові форми. І бізнес має змінити свої підходи, посиливши соціальну складову своєї діяльності. Про це заявив лауреат Мухаммед Юнус на Круглому столі з проблем філантропії, організованому Фондом Віктора Пінчука в Давосі.

Білл Клінтон: «Філантропія повинна чітко визначати свої пріоритети»

29.01.2009

Благодійні фонди мають зосередитись на пріоритетах та методах своєї діяльності в умовах зниження рівня фінансування внаслідок економічної кризи. Про це заявив 42-й президент США Вільям Джефферсон Клінтон на 2-му Круглому столі з проблем благодійності, організованому Фондом Віктора Пінчука в Давосі.

 

Тоні Блер: «Доброчинність повинна використовувати бізнес-підходи»

29.01.2009

Філантропія не припинить свого існування в умовах кризи, економічні складнощі роблять її ще актуальнішим механізмом соціальної допомоги. Про це повідомив Тоні Блер на 2-му Круглому столі з проблем філантропії, організованому Фондом Віктора Пінчука в Давосі.

Круглий стіл з проблем благодійності в Давосі зібрав більше ніж 300 учасників

29.01.2009

В роботі 2-го Круглого столу з проблем філантропії, організованого Фондом Віктора Пінчука в дні проведення Всесвітнього економічного форуму в Давосі, взяли участь більше ніж 300 представників ділової та політичної еліти світу, найбільших благодійних фондів та неурядових організацій.

Білл та Мелінда Гейтс візьмуть участь в роботі круглого столу Фонду Віктора Пінчука в Давосі

29.01.2009

Засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс та його дружина Мелінда стануть учасниками 2-го Круглого столу з проблем благодійності, який Фонд Віктора Пінчука проводить 29 січня 2009 року  в Давосі.

Сторінки 3 4 5 6 7 ... із 7
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»