Укр Eng

Круглий стіл з питань благодійності в Давосі: Новини

11.02.2014

Білл Гейтс, Річард Бренсон, Метт Деймон, Віктор Пінчук та інші спеціально для Thomson Reuters про благодійність на 7-му Круглому столі з питань благодійності Фонду Віктора Пінчука

Міжнародне інформаційне агентство Thomson Reuters звернулося з проханням  до  засновника корпорації Virgin сера Річарда Бренсона,  голлівудського актора та співзасновника  благодійної організації Water.org Метта Деймона,  співголови Фонду Білла та Мелінди Гейтс Білла Гейтса та організатора 7-го Круглого столу з питань благодійності, бізнесмена і філантропа Віктора Пінчука поговорити на камеру про філантропію. Всесвітньо відомі благодійники розповіли про свої ініціативи, проекти, мотивацію та результати. 

Дискусія відбулася після проведення 7-го Круглого столу з питань благодійності, організованого Фондом Віктора Пінчука  у Давосі. До відеорозмови також долучилися австралійський бізнесмен, засновник Ендрю Форрест і підприємець та засновник «TOMS» Блейк Мікоскі.

 

Темою 7-го Круглого столу з питань благодійності стала роль великого бізнесу у філантропічній діяльності. У панельній дискусії взяли участь співголова Фонду Білла та Мелінди Гейтс Білл Гейтс, засновник корпорації Virgin сер Річард Бренсон та засновник банку Грамін (Grameen Bank), голова Центру ім. Юнуса, лауреат Нобелівської премії миру 2006 року професор Мухаммад Юнус. Тоні Блер, засновник і патрон Фонду Віри Тоні Блера, модерував дискусію.

Відео з 7-го Круглого столу з питань благодійності youtube.com/pinchukfoundation

Фото з 7-го Круглого столу з питань благодійності pinchukfund.org/ua/photo_and_video/photogallery/  

Круглий стіл з питань благодійності – приватна подія, яку щороку організовує Фонд Віктора Пінчука з нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму в Давосі - збирає разом найвідоміших благодійників, політичних лідерів, представників бізнес-середовища та некомерційних організацій світу. Учасники дискусій обговорюють найновітніші шляхи вирішення глобальних проблем та прагнуть надихнути нове покоління глобальних філантропів.

З 2007 року учасниками щорічних круглих столів були: Тоні Блер, сер Річард Бренсон, Вільям Дж. Клінтон, Білл і Мелінда Гейтс, Джет Лі, Шимон Перес, Мухаммад Юнус, Шейха Аль-Маясса бінт Хамад бін Халіфа Аль-Тані, Пауло Коельо, Шон Паркер, Ерік Шмідт, Лоуренс Саммерс, Алек Росс, Пітер Тіль, Джиммі Вейлз та ін.

Share |

Відео

RSS Все відео
31.01.2014

Сюжет ICTV про 7-й Круглий стіл з пітань благодійності в Давосі

23.01.2014

7-ий Круглий стіл з питань благодійності, організований Фондом Віктора Пінчука у Давосі, розпочався з хвилини мовчання за Україну

23.01.2014

7-ий Круглий стіл з питань благодійності, організований Фондом Віктора Пінчука у Давосі

19.01.2012

Відеозвернення Алека Росса

Сторінки 1 2 ... із 2
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»