Укр Eng

Круглий стіл з питань благодійності в Давосі: Новини

26.01.2011

Учасники 4-го Круглого столу з питань благодійності у Давосі створять власні картини разом з Деміеном Хьорстом

Damien Hirst SpinmachineУчасники 4-го Круглого столу з питань благодійності Фонду Віктора Пінчука разом зі спеціальним гостем заходу - британським художником Деміеном Хьорстом - створять власні картини «spin painting», за допомогою «машин для малювання (spin painting machines)», які спеціально для цього були доставлені у Давос. 

«Spin painting» - це одна з серій робіт Деміена Хьорста, до створення якої він повертається протягом всієї своєї творчої кар’єри: «Мені справді подобається створювати їх. Мені справді подобається машина і те, як вона рухається. Цей рух певною мірою означає життя. Таким чином рухаються атоми в наших тілах, так рухається планета, по якій ми ходимо. І так само рухаються інші планети довкола нашої. Щоразу, коли картину закінчено, мені не терпиться створити ще одну».

Основною темою 4-го Круглого столу з питань благодійності під назвою «modernARTization» стане обговорення ролі мистецтва і філантропії в перетворенні суспільства. У дискусії візьмуть участь директор Річард Армстронг Директор Фонду і Музею Соломона Ґуґенхайма (США); Джефф Кунс, художник (США); Її Світлість Шейха
Аль-Маясса бінт Хамад бін Халіфа Аль-Тані
, Голова опікунської ради Відомства музеїв Катару; Бернардо Пас, бізнесмен і філантроп, засновник Інституту "Inhotim" (Бразилія); Олафур Еліассон, художник (Данія). Спеціальні гості Круглого столу: художник Деміен Хьорст (Великобританія) і директор Нового дитячого музею Рейчел Тіґл (США). Модератор дискусії - бразильський письменник Пауло Коельо.

Загалом у заході візьмуть участь більше 300 осіб, серед яких учасники Всесвітнього Економічного Форуму, представники бізнесу, благодійних і громадських організацій, ЗМІ. 

Партнери 4-го Круглого столу з питань благодійності Фонду Віктора Пінчука в Давосі:
Спеціальний партнер – KM Core
Комунікаційний партнер – Київстар

Share |

Відео

RSS Все відео
31.01.2014

Сюжет ICTV про 7-й Круглий стіл з пітань благодійності в Давосі

23.01.2014

7-ий Круглий стіл з питань благодійності, організований Фондом Віктора Пінчука у Давосі, розпочався з хвилини мовчання за Україну

23.01.2014

7-ий Круглий стіл з питань благодійності, організований Фондом Віктора Пінчука у Давосі

19.01.2012

Відеозвернення Алека Росса

Сторінки 1 2 ... із 2
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»