Укр Eng

Круглий стіл з питань благодійності в Давосі: Новини

06.02.2009

Відеозапис 2-го Круглого столу з проблем філантропії доступний у відеоблозі YouTube Фонду Віктора Пінчука

Відеозапис 2-го Круглого столу з проблем філантропії, організованого Фондом Віктора Пінчука під час проведення Всесвітнього економічного форуму, доступний в тематичному блозі Фонду на відеопорталі YouTube.

На порталі можна побачити виступ екс-прем'єр-міністра Великобританії Тоні Блера, в якому він наголошує на важливості благодійної діяльності особливо в тих галузях, куди не «доходить» офіційна влада; дізнатись, які інноваційні схеми розвитку доброчинності запровадив в Китаї актор та засновник благодійного фонду Джет Лі; ознайомитись з методами діяльності фондів в умовах економічної кризи, що були запропоновані 42-м Президентом США Біллом Клінтоном; дізнатись про роль бізнесу в філантропії від лауреата Нобелівської премії миру 2006 Мухамеда Юнуса та бізнесмена і філантропа сера Річарда Бренсона.

Крім запису дискусії, в тематичному блозі розміщені спеціальні відео-звернення учасників Круглого столу до відвідувачів ресурсу: лауреата Нобелівської премії миру 2006 Мухамеда Юнуса, бізнесмена і філантропа сера Річарда Бренсона, громадського діяча і бізнесмена Віктора Пінчука та інших.
У відео-зверненнях учасники Українських заходів в Давосі поділилися своїм баченням розвитку добродійності в умовах світової кризи, висловили думки відносно тем Круглого столу та ролі благодійності в сучасному суспільстві. Блог розміщено у відкритому доступі. Всі відвідувачі мають можливість залишити свої коментарії та відео-звернення з нагоди побаченого.

Круглий стіл з добродійності (Davos Philanthropic Roundtable) - тематичний захід з філантропії, який Фонд Віктора Пінчука проводить у Давосі у дні Щорічних зборів Всесвітнього економічного форуму. Його метою є розвиток добродійності в світі та підвищення ефективності соціальних проектів.

Перший Круглий стіл з благодійності Фонд Віктора Пінчука провів у Давосі в дні Всесвітнього економічного форуму в 2008 році. Тоді ключовими спікерами стали засновник фонду
«Відкрите суспільство» Джордж Сорос, редактор журналу «Economist» Метью Бішоп, президент
Global Health Program Фонду Біла та Мелінди Гейтс д-р Тадатака Ямада, голова спостережної ради Фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко, головний керуючий директор (СЕО)
Глобальної Ініціативи Клінтона Роберт Харісон. Модератором дискусії виступив президент
Інституту Аспен, колишній президент CNN Уолтер Айзексон.

Другий Круглий стіл «Від філантрокапіталізму до філантрокризи», присвячений темі впливу світової економічної кризи на ситуацію у сфері добродійності та перспективи розвитку доброчинності, що пройшов 29 січня 2009 року, зібрав понад 300 представників ділової та політичної еліти світу, найбільших благодійних фондів та неурядових організацій, корпорацій та венчурних фондів.

 

Share |

Відео

RSS Все відео
31.01.2014

Сюжет ICTV про 7-й Круглий стіл з пітань благодійності в Давосі

23.01.2014

7-ий Круглий стіл з питань благодійності, організований Фондом Віктора Пінчука у Давосі, розпочався з хвилини мовчання за Україну

23.01.2014

7-ий Круглий стіл з питань благодійності, організований Фондом Віктора Пінчука у Давосі

19.01.2012

Відеозвернення Алека Росса

Сторінки 1 2 ... із 2
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»