Укр Eng

Круглий стіл з питань благодійності в Давосі: Новини

25.01.2008

Відеоблог davosukraine за два дні відвідало більше 1000 осіб

Відеоблог davosukraine, відкритий Фондом Віктора Пінчука на порталі YouTube для розміщення відеозвернень та інтерв'ю учасників Давоського круглого столу з питань добродійності, за два дні роботи форуму відвідало понад 1000 осіб.

В ході роботи Давоського форуму більше 30 учасників українських заходів записали свої відеозвернення. Серед авторів сюжетів блогу - чемпіон світу з боксу, український політик і філантроп Віталій Кличко, міжнародний фінансист та один з провідних філантропів світу Джордж Сорос, голова Ради Національного банку України Петро Порошенко, лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, народна артистка України Наталія Могилевська, голова ради директорів компанії «XXI вік» Лев Парцхаладзе, українська гімнастка Лілія Підкопаєва, директор Фонду Олени Франчук АНТИСНІД Ольга Руднєва, професор університету Брауна Рут Сіммонс, представник Пекінського університету С.С. К'янг.

У своїх відеозверненнях учасники davosukraine поділилися своїм баченням розвитку добродійності, думками відносно її ролі в сучасному суспільстві, а також обговорювали теми круглого столу по філантропії в Давосі.

«Тут зібралося велике коло людей, зацікавлених в розвитку добродійності, просуванні України в світову спільноту, - відзначив Віталій Кличко, підкресливши, що для нього однією з найважливіших тем є тема дитячого спорту і освіти. - Це той ключ, який дає можливість розрубати диявольське коло криміналу, наркоманії, бідності, дає можливість майбутнього для наших дітей».

Лев Парцхаладзе вважає важливою тему популяризації добродійності в Україні. «Думаю, що ті учасники, які були на заході, генеруватимуть нові ідеї і в майбутньому в Україні буде все більше і більше компаній, що займатимуться добродійністю», - сказав він в своєму відеозверненні.

Петро Порошенко відзначив, що створення відеоблогу davosukraine вперше дозволило користувачам Інтернету в Україні фактично бути присутніми на Давоському форумі та стежити за українськими подіями.

Професор С.С. К'янг з Пекінського університету підкреслює важливість обміну досвідом у сфері добродійності: «Крім інвестицій в економіку, а це те, що зараз стрімко набирає обороти в Китаї (це і IPO й інвестиції середнього класу), дуже вигідно інвестувати в соціальні проекти нації. Це важливо донести до людей! І саме тому я прибув сюди, щоб дізнатися, як це потрібно робити, як правильно це робити, навчитися в інших людей, у яких вже є досвід реалізації таких проектів. Сьогодні в Китаї інвестується 200 млрд. доларів, і я думаю, буде важливо, щоб частина цих грошей була витрачена на проекти корпоративної соціальної відповідальності та добродійні проекти».

Президент польського добродійного фонду «Комунікація без бар'єрів» Іоланта Квасьнєвська вважає найбільш актуальною для сучасного суспільства тему допомоги, як таку: «Найголовніше - це допомагати тим, кому потрібно допомогти. Ми знаємо як ця допомога важлива, як вона потрібна дуже багатьом людям. Ми знаємо - немає такої країни в світі, яка має гроші для всіх», - мовиться в її відеозверненні.

Лілія Підкопаєва вважає важливим те, що Україна піднімає питання добродійності на міжнародному рівні. «Круглий стіл в Давосі - це прекрасна можливість обмінятися досвідом і познайомитися з людьми, які вже не перший рік працюють і пропагують добродійність в світі».

Блог davosukraine розміщений за адресою: http://www.youtube.com/davosukraine

Share |

Відео

RSS Все відео
31.01.2014

Сюжет ICTV про 7-й Круглий стіл з пітань благодійності в Давосі

23.01.2014

7-ий Круглий стіл з питань благодійності, організований Фондом Віктора Пінчука у Давосі, розпочався з хвилини мовчання за Україну

23.01.2014

7-ий Круглий стіл з питань благодійності, організований Фондом Віктора Пінчука у Давосі

19.01.2012

Відеозвернення Алека Росса

Сторінки 1 2 ... із 2
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»