Укр Eng

Круглий стіл з питань благодійності в Давосі: Новини

21.01.2008

Фонд Віктора Пінчука проведе в Давосі круглий стіл з питань добродійності

У дні Всесвітнього економічного форуму в Давосі Фонд Віктора Пінчука проведе круглий стіл з питань добродійності. Метою круглого столу є розвиток добродійних проектів в Україні. Це перший тематичний захід з філантропії, який Україна проведе в Давосі. Круглий стіл пройде 24 січня в конференц-залі готелю DerbyHotel Davos. Формат заходу - вільна дискусія.

«Добродійність може і повинна стати одним з ключових чинників соціального прогресу в Україні, - підкреслив засновник Фонду, український бізнесмен і меценат Віктор Пінчук. - Але це можливо лише за умови залучення до цієї діяльності максимально широкого кола благодійників, а також - впровадження системного і професійного підходу до добродійних проектів, який забезпечував би досягнення реальних і значущих результатів для всього суспільства, всієї країни. Провідні філантропічні організації світу протягом останніх десяти років накопичили величезний досвід застосування такого підходу, і круглий стіл в Давосі замислювався як точка залучення до цього досвіду, до кращих світових практик і глобальних стратегій добродійності. Саме тому ми запросили і чекаємо участі активістів української добродійності, бізнесменів і громадських діячів. Ми розраховуємо на те, що кращим результатом заходу будуть нові благодійники і нові соціальні проекти в Україні».

В якості ключових спікерів на круглому столі виступлять засновник Фонду «Відкрите суспільство» Джордж Сорос, редактор журналу The Economist Метью Бішоп, президент Global Health Program Фонду Білл і Мелінди Гейтс д-р Тадатака Ямада, голова Спостережної Ради Фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко, головний керуючий директор (СЕО) Глобальної ініціативи Клінтона Роберт Харрісон. Модератором дискусії виступить президент Інституту Аспен, колишній президент CNN Уолтер Айзексон.

Основними темами круглого столу стануть питання досягнення довгострокового ефекту добродійної діяльності, оцінки її результатів, взаємини між добродійними організаціями і владою, а також розвиток добродійності в регіонах з «висхідною економікою» - зокрема, в Центральній і Східній Європі.

Також в дні Всесвітнього економічного форуму в Давосі інвестиційно-консалтингова компанія EastOne і Фонд Віктора Пінчука в четвертий раз проведуть традиційну українську ланч-конференцію. Тема конференції в 2008 році - «Україна. Що далі?» («Ukraine. What`s next?»). Конференція пройде 25 січня в Morosani Schweizerhof Hotel.

Share |

Відео

RSS Все відео
31.01.2014

Сюжет ICTV про 7-й Круглий стіл з пітань благодійності в Давосі

23.01.2014

7-ий Круглий стіл з питань благодійності, організований Фондом Віктора Пінчука у Давосі, розпочався з хвилини мовчання за Україну

23.01.2014

7-ий Круглий стіл з питань благодійності, організований Фондом Віктора Пінчука у Давосі

19.01.2012

Відеозвернення Алека Росса

Сторінки 1 2 ... із 2
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»