Укр Eng

Круглий стіл з питань благодійності в Давосі: ПОДІЇ

26.01.2012

5-й Круглий стіл з питань благодійності: «e-philanthropy»

Share |

Davos Philanthropic Roundtable 2012

Відеозапис дискусії доступний на YouTube-каналі події: youtube.com/ephilanthropy

В четвер, 26 січня 2012 року, о 12:30 (GMT +1) в Давосі (Швейцарія) в готелі Morosani Schweizerhof, з нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму Фонд Віктора Пінчука провів 5-й Круглий стіл з питань благодійності під назвою «e-philanthropy» (5th Davos Philanthropic Roundtable: e-philanthropy).

У заході взяли участь інтернет-підприємець і засновник компанії DST Юрій Мільнер, інтернет-підприємець, співзасновник соціальної мережі Facebook Шон Паркер, старший радник з інновацій Державного секретаря США Алек Росс та виконавчий директор Google Ерік Шмідт. Модератором дискусії виступила член правління Фонду Клінтона та Глобальної ініціативи Клінтона Челсі Клінтон.

Учасники зібрання обговорили  вплив інформаційно-комунікаційних технологій на розвиток філантропії. Чи може інтернет революціонізувати благодійність? Наскільки завдяки таким технологіям, стане простіше допомагати один одному, залучати людей до благодійних проектів і змінювати світ? Як виглядатимуть інформаційно-комунікаційні технології та інтернет-філантропія у майбутньому? Величезний потенціал електронної благодійності все частіше стає темою обговорень для мислителів та громадських діячів. Ця зустріч в рамках Давоського Круглого столу Фонду Віктора Пінчука наблизив нас до розуміння того, як такий феномен може змінити наше життя.

Близько 300 представників благодійних організацій, ділових та політичних кіл, а також медіа  взяли участь у роботі Круглого столу.

Відео-звернення старшого радника з інновацій Державного секретаря США Алека Росса  стосовно 5-го Круглого столу з питань благодійності можна переглянути на youtube.com/ephilanthropy

5-й Круглий стіл з питань благодійності Фонду Віктора Пінчука в Давосі відбувся за підтримки:


Спеціальний партнер – Альфа-Банк

AlfaBank Ukraine LogoАльфа-Банк (Україна) – універсальний комерційний банк, що є частиною міжнародного консорціуму «Альфа-Груп». Банк займає провідні позиції в усіх сегментах банківського ринку України. Згідно з рейтингом Національного Банку України Альфа-Банк входить до десятки найбільших банків країни за розміром активів та є одним з лідерів за обсягом коштів юридичних осіб, темпами приросту роздрібного депозитного та кредитного портфелів в 2011 році. Серед корпоративних клієнтів Альфа-Банку (Україна) найбільші системоутворюючі підприємства як державної, так і приватної форми власності.

Альфа-Банк (Україна) пишається своєю репутацією надійного і стабільного фінансового інституту із зручним сервісом та інноваційним підходом до обслуговування клієнтів. Як член консорціуму «Альфа-Груп» Альфа-Банк (Україна) використовує багатий фінансовий досвід банківської групи, поєднуючи глибоке знання українського ринку та міжнародні стандарти бізнесу, що є однією з його конкурентних переваг. Підтримка акціонерів через регулярні збільшення капіталу є запорукою довгострокового розвитку Банку.

Альфа-Банк бере участь в проектах, спрямованих на розвиток національної культури та зміцнення міжнародних культурних зв’язків. У 2011 році Альфа-Банк виступив засновником та партнером масштабного культурного проекту – Міжнародний джазовий фестиваль у Львові - Alfa Jazz Fest. Музична подія зібрала у Львові понад 100 джазових музикантів світового рівня. Впродовж трьох днів за виступами на трьох відкритих сценах в місті могли спостерігати жителі міста та гості, яких на фестивалі було понад 20 000. На головній сцені фестивалю виступили легендарні світові зірки: Рон Картер, Уінтон Марсаліс, Ігор Бутман, Джон Скофілд, Білл Еванс, Джефф Лорбер. У 2012 році Фестиваль пройде у Львові 1-3 червня та відкриє фестивальне літо в Європі. Alfa Jazz Fest стане однією із найпомітніших подій в Україні напередодні чемпіонату ЄВРО-2012.


Телекомунікаційний партнер – Київстар

Kyivstar Logo«Київстар» – оператор № 1 на ринку телекомунікацій України, послуги якого вибрали близько 25 млн. клієнтів.

«Київстар» разом з українським телеком-оператором «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком») входить до складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. Компанія надає послуги голосового зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра технологій бездротового та фіксованого зв’язку, а також корпоративні послуги та конвергентні рішення для бізнесу. Послуги надаються під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

У 2011 році, у 20-у річницю Незалежності України, «Київстар» розпочав масштабний національний проект «Поділіться любов’ю до України», який закликає українців поділитися своїми враженнями, емоціями і любов’ю до України на онлайн-майданчику iloveukraine.com.ua. Мета проекту – посилити інтерес до своєї країни серед її жителів і навчити більшість українців користуватися інтернетом. Щодня портал відвідують понад 7 тис. осіб. Кожен день завантажується близько 1,2 тис. нових фотографій з комп’ютерів і мобільних пристроїв, наразі на ньому можна побачити близько 100 тис. знімків улюблених українцями місць.

Місія «Київстар» багато років залишається незмінною – покращувати життя українців завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості. Компанія щодня працює над зміцненням показників якості зв’язку, покриття та обслуговування. Завдяки цьому мережа і покриття «Київстар» визнані телеком спеціалістами одними з найкращих у Східній Європі, а клієнтська оцінка якості обслуговування щорічно становить майже максимальний бал – 4,7 з 5 можливих. Такі високі показники – результат вірного фокуса в роботі компанії, де задоволеність клієнтів була, є і буде пріоритетом № 1.

Новини

RSS Усі новини

Інтернет революціонізує філантропію - учасники Круглого столу з питань благодійності в Давосі

26.01.2012

Інтернет та інформаційні технології докорінно змінюють благодійну діяльність у всьому світі, роблячи її більш ефективною, прозорою і соціально значущою в глобальному масштабі

Відбувся запуск бета-версії проекту «Українська біржа благодійності»

26.01.2012

Цей проект - одна з перших соціальних інвестицій Фонду в сфері онлайн-філантропії

Співзасновник Facebook Шон Паркер стане учасником дискусії про онлайн-філантропію на 5-му Давоському Круглому столі з питань філантропії

24.01.2012

Інтернет-підприємець, співзасновник соціальної мережі Facebook, а також Napster та Plaxo Шон Паркер, стане учасником дискусії 5-го Давоського круглого столу з питань філантропії

 

Тоні Блер, Ерік Шмідт, Юрій Мільнер, Алек Росс та Челсі Клінтон візьмуть участь у дискусії про «онлайн-філантропію» на 5-му Круглому столі з питань благодійності у Давосі

19.01.2012

В четвер, 26 січня 2012 року, о 12:30 (GMT +1) в Давосі (Швейцарія) в готелі Morosani Schweizerhof, з нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму Фонд Віктора Пінчука проведе 5-й Круглий стіл з питань благодійності під назвою «e-philanthropy»

Сторінки 1 ... із 1
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»