Укр Eng

Київська школа економіки: Новини

24.10.2007

Колін Пауелл прибув до України на запрошення Київської школи економіки (KSE)

Word версія     фото     подія     Сьогодні об 11:00 генерал Колін Пауелл, 65-й Державний Секретар США прибув до Києва, в аеропорт Бориспіль. Метою візиту Коліна Пауелла є участь в проекті KSE Public Lectures, в рамках якого він прочитає лекцію «Демократія і глобальні виклики людству». В аеропорту Коліна Пауелла зустрічали Уїльям Тейлор, Посол США в Україні і Томас Еймонд-Ларітаз, Президент Фонду Віктора Пінчука.

Коментуючи свій візит в Україну і майбутню лекції в KSE, Колін Пауелл сказав: «Я прибув до України, щоб виразити мою пошану керівництву країни, поспілкуватися із студентами Київської школи економіки, а також оцінити розвиток країни. Мене дуже вражають ті демократичні зміни, які відбулися в Україні за останні декілька років».

Томас Еймонд-Ларітаз, президент Фонду Віктора Пінчука зазначив: «Ми раді вітати Коліна Пауелла В Україні. Лекція, яку він прочитає, є вже 4-ою з часу запуску проекту KSE Public Lectures, який проводить Київська школа економіки. Зовсім недавно студенти KSE мали змогу послухати лекцію 9-го президента Світового Банку Джеймса Вульфенсона і ось у нас новий гість - відомий політик, чия презентація, присвячена актуальним для України проблемам, буде, поза сумнівом, цікавою і корисною для її слухачів».

В рамках візиту до Києва також заплановані зустрічі Коліна Пауелла з Президентом України Віктором Ющенком, а також Прем'єр-міністром України Віктором Януковичем.

Минулий раз Колін Пауелл був в Україні на інавгурації Президента Віктора Ющенка в січні 2005 року.Київська школа економіки (KSE) в рамках проекту KSE Public Lectures представляє лекцію 65-го Державного Секретаря США, генерала Коліна Пауелла (Colin Powell) «Демократія і глобальні виклики людству», яка відбудеться 24 жовтня.

У презентації Колін Пауелл, екс-Держсекретар США представить бачення складних процесів формування міжнародних альянсів, зближення народів і країн, просування в світі ідей демократії. Він висловить свою думку про глобальні проблеми, з якими стикається сьогодні людство, а також про можливу геополітичну роль України в майбутньому.

У заході також візьме участь Почесний голова Київської школи економіки (KSE) Віктор Пінчук.

Київська школа економіки (KSE) заснована Консорціумом економічних досліджень і освіти (EERC, www.eerc.kiev.ua) і Фондом Віктора Пінчука (www.pinchukfund.org). Місією Школи є поліпшення економічного і ділового середовища і процесу формування публічної політики в Україні і сусідніх державах. Київська школа економіки пропонує визнану на міжнародному рівні дворічну магістерську програму денної форми навчання з викладанням англійською мовою і акцентом на фінансову економіку, економічну політику і економіку підприємств, споживачів і структуру ринку. Програма залучає до викладання провідних фахівців з кращих світових університетів, що мають значний досвід дослідницької роботи. Учбовий план програми змодельований за зразком кращих економічних і фінансових програм Північної Америки і Західної Європи. Всі студенти забезпечені доступом до найсучасніших світових економічних ресурсів.

В рамках проекту KSE Public Lectures Київська школа економіки запрошує до України всесвітньо відомих економістів, політиків і публічних діячів для обговорення сучасних викликів, які стоять перед Україною і світом. За рік роботи проекту KSE Public Lectures з публічними лекціями виступили Роберт Енгл, Нобелівський лауреат по економіці 2003 року, доктор Френсіс Фукуяма, професор міжнародної економіки Університету Джона Хопкінса, Роберт Піндайк, співавтор підручника «Мікроекономіка», Джеймс Вульфенсон, 9-й президент Світового Банку. Крім того, в січні 2007 року був проведений круглий стіл «Економічні перспективи космічних досліджень для України і світу» за участю Хейдмарі Стефанишин-Пайпер (Національна адміністрація по аеронавтиці і космосу NASA, США), Генрі Хертзфелда, професори Інституту космічної політики Університету Джорджа Вашингтона, та ін.

Share |
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»