Укр Eng

Колиски надії: Новини

26.03.2021

Фонд Віктора Пінчука сплатив вартість ремонту медичного обладнання та витратних матеріалів для центру «Колиски надії» в Кропивницькому

Фонд Віктора Пінчука сплатив вартість ремонту апаратів штучної вентиляції легенів, інфузійних насосів, монітору життєво важливих функцій пацієнта, а також придбав датчики та контури до дихального обладнання для центру «Колиски надії», що функціонує на базі відділення інтенсивної терапії новонароджених перинатального центру Кіровоградської обласної лікарні. Загальна вартість робіт з ремонту медичного обладнання та комплектуючих матеріалів склала 79 686,00 грн.

Обласний перинатальний центр функціонує у складі КНП «Кіровоградська обласна лікарня» з січня 2012 року та приймає на себе основне навантаження в регіоні з розродження жінок високої групи ризику та передчасних пологів. До створення цього центру долучився Фонд Віктора Пінчука, оснастивши відділення інтенсивної терапії новонароджених сучасним медичним обладнанням на суму понад 4,2 млн. гривень в рамках реалізації благодійного проекту «Колиски надії».

Щороку в центрі народжується майже 1500 малюків, а допомога найважчим малюкам надається у відділенні інтенсивної терапії новонародежних, де щорічно лікуються 150 дітей.

«Завдяки проекту «Колиски надії» маємо можливість працювати з сучасним високотехнологічним медичним обладнанням для респіраторної підтримки, моніторингу, діагностики та проведення лікувальних заходів, - говорить завідувачка відділенням інтенсивної терапії новонароджених Катерина Пизіна. – Апаратура використовується в безперервному режимі та періодично вимагає ремонту й заміни окремих комплектуючих. На жаль, в умовах обмеженого держаного фінансування, не завжди вдається зробити це оперативно та самотужки, тому допомога Фонду з оплатою ремонтних робіт є для нас та наших маленьких пацієнтів надзвичайно важливою».

Загалом за період співпраці з перинатальним центром Кіровоградської обласної лікарні в рамках проекту «Колиски надії» (2012-2020рр.) в центрі народилося 13 261 малюків, з них медичну допомогу у відділенні інтенсивної терапії отримали 1 250 новонароджених. За інформацією фахівців центру, 1 090 немовлят вдалося врятувати завдячуючи медичному обладнанню, наданому Фондом Віктора Пінчука.

Share |

Відео

RSS Все відео
08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії»,Телеканал ВІТА

08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії», TRK Ukraine

08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії», ICTV

08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії», THB

Сторінки 2 3 4 5 6 ... із 6
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»