Укр Eng

Колиски надії: Новини

12.02.2009

Деміен Хьорст пожертвував свою картину програмі «Колиски надії» Фонду Віктора Пінчука

300 000 фунтів стерлінгів, виручені від продажу картини «Темні дні» ("Dark Days") Деміена Хьорста (Damien Hirst), будуть спрямовані на реалізацію програми допомоги новонародженим «Колиски надії» Фонду Віктора Пінчука. Робота створена у 2008 році, була подарована Фонду та виставлена 5 лютого на аукціонні торги «Sotheby's» в секції сучасного мистецтва.

Деміен Хьорст: «Я дуже задоволений результатами аукціону і це чудово, що в наші дні люди продовжують купувати роботи художників. Але особливо важливо, що в цей складний час отримана допомога може бути спрямована на такий важливий проект як «Колиски надії» - програму, котра бореться зі смертністю новонароджених в Україні. Благодійністю дуже легко займатися в благополучні часи, але, усупереч уявленням більшості людей, значно важливіше продовжувати займатися благодійністю під час фінансової кризи».

Віктор Пінчук: «Деміен сам вибирав програму, в якій він прийме участь. І я радий, що наші погляди на пріоритети благодійності, на те, що є першорядним, співпадають. Право на життя для маленької людини - це те, за що варто боротися. І тепер ми боремося разом. У даному випадку мистецтво рятує світ не в переносному, а в прямому значенні».

В 2007 році Деміен Хьорст приймав участь у виставці «Reflection» в PinchukArtCentre, а в червні 2008 році долучився до акції «Час бути разом» на концерті Пола МакКартні, організованому Фондом Віктора Пінчука.

Share |

Відео

RSS Все відео
08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії»,Телеканал ВІТА

08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії», TRK Ukraine

08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії», ICTV

08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії», THB

Сторінки 2 3 4 5 6 ... із 6
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»