Укр Eng

Колиски надії: Новини

14.11.2008

У Project Room відкрито експозицію «Мрійники» групи SOSka

[дивитися фото] З 14 листопада до 14 грудня 2008 року у PinchukArtCentre, просторі Project Room працює експозиція групи SOSka під назвою «Мрійники». Мультимедійна інсталяція, створена групою молодих українських художників (Микола Рідний, Ганна Кривенцова, Сергій Попов) включає відео, 5 великих фотографій розміром 1х1,5 м, а також вітрину з фотодокументацією створення проекту.

Проект «Мрійники» - це дослідження, що представляє новий тип героїв - молодих людей, індивідуальність яких прихована під приналежністю до підліткової субкультури. Герої проекту - київські підлітки «емо», які постають перед глядачем в двох іпостасях. На фото вони зображені в польоті, в повітрі, вирваними з системи соціальних зв'язків, на відеоекрані вони, послідовно з'являючись один за одним, викрикують якісь гасла-рекламації. Це метафоричне відображення існування сьогоднішнього соціуму. Стан невизначеності та тендітності визначає пострадянські реалії 2000-х, що прийшли на зміну однозначності негативізму попереднього десятиліття. Невпевненість у власній політичній позиції, характерна для сьогоднішнього українського суспільства, як і світова фантомність економічної ситуації, визначає в молодому поколінні тип інфантильного героя-мрійника.

Творчість учасників групи «SOSка» раніше вже була представлена в PinchukArtCentre - в 2007 році, в рамках виставки молодих українських і американських художників «Generations.UsA» експонувалася відеоробота «Be Happy».

Share |

Відео

RSS Все відео
08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії»,Телеканал ВІТА

08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії», TRK Ukraine

08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії», ICTV

08.08.2017

Новий центр допомоги новонародженим «Колиски надії», THB

Сторінки 2 3 4 5 6 ... із 6
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»