Укр Eng

Новини

11.08.2022

Фонд Віктора Пінчука придбав для потреб ортопедо-травматологічного центру Київської обласної клінічної лікарні комплекти внутрішньої фіксації кісток та суглобів загальною вартістю 907 547,75 грн.

Комплекти фіксації придбано в рамках спільної благодійної ініціативи Ukraine Relief Fund, заснованої Віктором і Оленою Пінчуками та Фондом Віктора Пінчука, Еріком і Венді Шмідт та Schmidt Futures, Робертом Ф. Смітом та Vista Equity Partners, Minderoo Foundation Ендрю та Ніколи Форрестів, Біллом Фордом та General Atlantic Foundation.

З перших днів війни Київська обласна клінічна лікарня є опорною госпітальною базою, яка 24/7 приймає постраждалих із прилеглих міст: Бучі, Гостомеля, Ірпінь, Макаріва та інших населених пунктів Київської області, де медичні установи отримали значні пошкодження або зруйновані повністю. Крім того, до лікарні переводиться велика кількість травмованих громадян, які потребують високоспеціалізованої допомоги з регіонів, де ведуться активні бойові дії (зокрема, Дніпропетровська, Донецька, Харківська області). Основними групами патологій є мінно-вибухові травми, проникні осколкові поранення, черепно-мозкові травми та інші. Протягом лютого-червня п.р. медична допомога надана 540 пацієнтам, які постраждали від війни. У відділенні травматології за період війни лікування отримали понад 250 осіб. Щодня у цьому відділенні одержують допомогу 20-30 поранених з важкими ізольованими, множинними, вогнепальними та мінно-вибуховими травмами.

За допомогою переданих Фондом систем внутрішньої фіксації лікарі ортопедо-травматологічного центру Київської обласної клінічної лікарні зможуть забезпечити якісне лікування та зрощування кісток та суглобів до 80 пораненим з мінно-вибуховими, вогнепальними, осколковими травмами тазу та кісток.

Share |

Повернутися до списку статей

Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»