Укр Eng

Новини

13.06.2022

Фонд Віктора Пінчука придбав наркозну станцію для Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні в межах благодійної ініціативи Ukraine Relief Fund

Фонд Віктора Пінчука придбав для Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні наркозну станцію вартістю 1 680 000​​ грн в рамках спільної благодійної ініціативи Ukraine Relief Fund, заснованої Віктором і Оленою Пінчуками та Фондом Віктора Пінчука, Еріком і Венді Шмідт та Schmidt Futures, Робертом Ф. Смітом та Vista Equity Partners, Minderoo Foundation Ендрю та Ніколи Форрестів, Біллом Фордом та General Atlantic Foundation. 

Цей медичний заклад знаходиться у безпосередній близькості від лінії фронту. Протягом останніх двох місяців лікарня постійно надає висококваліфіковану допомогу дитям Запорізької та Донецької областей, які постраждали внаслідок бойових дій на тимчасово окупованих територіях. 

Протягом останніх місяців було проліковано більше 30 дітей, яким надавалась термінова допомога у зв’язку з важкими травматичними ушкодженнями та пораненнями, що потребувало командної роботи, залучення фахівців всіх спеціальностей та використання високоякісного медичного обладнання. Проте, частина обладнання є морально та технічно застарілою, що ускладнює надання медичної допомоги на сучасному рівні, використовуючи міжнародні протоколи з діагностики та лікування захворювань та травм. 

Фонд Віктора Пінчука відгукнувся на прохання адміністрації лікарні та придбав сучасну наркозну станцію Caelus Lite з газовим модулем (виробництво Medec, Бельгія) для проведення планових та ургентних оперативних утручань. Це обладнання розширить професійні можливості лікарів та підвищить рівень медичної допомоги дітям, в тому числі постраждалим внаслідок військових дій на території нашої держави. 

Share |

Повернутися до списку статей

Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»