Укр Eng

Новини

21.01.2020

PinchukArtCentre представляє роботи молодих українських художників в Українському домі в Давосі

Український Дім у Давосі вже третій рік поспіль відкриває свої двері під час Всесвітнього економічного форуму під керівництвом співорганізаторів: Фонду Віктора Пінчука, Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), Horizon Capital та Української асоціації венчурного та приватного капіталу. Тематика Українського дому – «Україна: креативність, інновації, можливості». Тут представлені найкращі надбання нової України: молодої та динамічної демократії в серці Європи, яка зараз проживає потужну трансформацію на чолі з безкомпромісними, освіченими та прогресивними представниками нового покоління. 

Крім того, в Українському домі PinchukArtCentre представить художні твори нової генерації українських митців: Саші Авербах, Миколи Карабіновича та ЛесіХоменко, щоб продемонструвати світовим лідерам нову Україну й заохотити до роздумів та обговорень поза темами панельних дискусій.

Леся Хоменко у своїх роботах демонструє новий шлях для покоління українців, які розуміють, що їхня ідентичність вкорінена в системі минулого, поки вони стоять обома ногами в майбутньому. Її картини в Українському домі описують це майбутнє. Робота Миколи Карабіновича присвячена найбільшому в Україні андеграундному техно-фестивалю «Brave!». Це один із найцікавіших мистецьких заходів з-поміж тих, що з’явилися в Україні протягом останніх кількох років, отримали всесвітнє визнання й позначили Київ на мапі світу, як місто прогресивного мислення та експериментів. Заходи цього фестивалю є джерелом творчої енергії, які об’єднують більшість українських інтелектуалів, митців і представників креативної індустрії. Роботи Саші Авербах, яка представляє наймолодше покоління нових українських художників, демонструють відкрите і прозоре суспільство. Її творчість є проявом надії та позитивізму – двох якостей, які Україна ніколи не втрачала протягом усієї своєї, подекуди важкої, історії.

23 січня 2020 року Фонд Віктора Пінчука та Міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne проведуть щорічний Український сніданок у Давосі – традиційний приватний захід, який відбувається з нагоди щорічного Всесвітнього економічного форуму.

Адреса Українського дому в Давосі

Український дім працюватиме 20-24 січня 2020 року на вулиці Promenade, 57, у місті Давос, Швейцарія. Він відчинить свої двері о 18:00 у понеділок 20 січня і попрощається з відвідувачами о 14:00 у п'ятницю 24 січня.

Ознайомтеся з повним розкладом із посиланнями на реєстрацію на відкриті заходи тут: www.ukrainehousedavos.com

Слідкуйте за нами у соціальних мережах: 

Twitter @UAHouseDavos

Facebook @ukrainehousedavos

Instagram @ukraine.house.davos, #ukrainehousedavos

YouTube Ukraine House Davos

Share |

Повернутися до списку статей

Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»