Укр Eng

Прес-релізи

24.01.2013

Онлайн-освіта здатна змінювати життя людей – учасники 6-го Круглого столу з питань благодійності в Давосі

Поширення онлайн-освіти вже сьогодні надає людям можливість змінити своє життя. Про це сьогодні говорили в Давосі на 6-му Круглому столі з питань благодійності RevolutiOnline.edu, організованому Фондом Віктора Пінчука.

На думку модератора дискусії, міжнародного оглядача The New York Times і автора всесвітньо відомого бестселера «Плаский світ» Томаса Фрідмана, онлайн-освіта має грандіозний потенціал впливу на життя людей та зміни у світі. «Це найбільш вражаюча революція, яка відбувається сьогодні на планеті», - підкреслив він.

У справедливості цих слів учасники та гості Круглого столу змогли переконатися вже на початку заходу, під час інтерв'ю Томаса Фрідмана з 12-річною мешканкою Пакистану Хадіджею Ніазі, яка рік тому пройшла онлайн-курс університетського рівня з фізики за допомогою освітньої інтернет-платформи Udacity. Сьогодні дівчинка планує продовжувати навчання онлайн, вивчати історію, астробіологію і хімію. «Я хочу зрозуміти, як влаштований Всесвіт, як це працює», - сказала вона.

Головна перевага онлайн-освіти, на думку співзасновника і співголови однієї з найбільших освітніх інтернет-платформ Coursera Дафни Коллер, це вільний доступ до навчання для всіх людей - незалежно від їх матеріального становища, національності, місця проживання та стану здоров'я. «Ми бачили, як наявність доступу до освіти змінює життя», - сказала вона, підкресливши, що питання доступу особливо важливе для людей, які хочуть освоїти нову професію і отримати кращу роботу, а також для людей з обмеженими можливостями, що не дозволяють їм вчитися в традиційних навчальних закладах. З нею згоден засновник Udacity Себастьян Трун. На його думку, «ми рухаємося до того стану світу, де освіта стане одним із базових прав людини».

Відео з 6-го Круглого столу з питань благодійності «RevolutiOnline.edu - онлайн-освіта змінює світ» доступне за посиланням

Круглий стіл з питань благодійності щорічно збирає разом найвідоміших благодійників, політичних лідерів, представників бізнес-середовища та некомерційних організацій світу. Учасники дискусій обговорюють найновітніші шляхи вирішення глобальних проблем та прагнуть надихнути нове покоління глобальних філантропів.

З 2007 року учасниками щорічних круглих столів були: Тоні Блер, сер Річард Бренсон, Вільям Дж. Клінтон, Білл і Мелінда Гейтс, Джет Лі, Шимон Перес, Мухаммад Юнус, Шейха Аль-Маясса бінт Хамад бін Халіфа Аль-Тані, Пауло Коельо, Шон Паркер, Ерік Шмідт, Алек Росс та ін.

Телекомунікаційний партнер 6-го Круглого столу з питань філантропії – Київстар.

Наступного дня, в п’ятницю, 25 січня 2013 року, з 12.30 до 14.00 (GMT+1), Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne проведуть 9-ий Український ланч у Давосі. Щороку в Давосі, під час Всесвітнього Економічного Форуму, проводиться Українська ланч-конференція, метою якої є обговорення тенденцій розвитку нашої країни. Це одна з міжнародних подій, покликаних пропагувати Україну серед світової еліти та спонукати міжнародну спільноту до діалогу. В роботі Української ланч-конференції попередніх років взяли участь Віктор Янукович, Карл Більдт, Білл Клінтон,  Томас Фрідман, Броніслав Коморовський, Александр Квасьнєвський, Кріс Паттен, Домінік Стросс-Кан, Джордж Сорос та інші.

Контактна інформація для ЗМІ:
Денис Казван,
Директор з комунікацій Фонду Віктора Пінчука
E-mail: [email protected]
Тел: +380 44 494 11 48 

Фонд Віктора Пінчука – це незалежна приватна міжнародна благодійна організація, яка базується в Україні. Фонд був створений в 2006 році бізнесменом і громадським діячем Віктором Пінчуком. Його мета – надати новим поколінням можливість стати творцями майбутніх змін. Для її реалізації розробляються проекти і будується партнерство, як в самій Україні, так і поза її межами. Фонд інвестує в трьох основних напрямах:

  • інвестиції у людину, аби примножити людський капітал;
  • інвестиції у суспільство, аби покращити рівень соціальної взаємодії;
  • інвестиції у світ, аби сприяти поглибленню всесвітній інтеграції.

Серед наймасштабніших проектів фонду – програма допомоги новонародженим «Колиски надії», загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді «Завтра.UA», програма підтримки отримання освіти за кордоном «Всесвітні студії», центр сучасного мистецтва PinchukАrtСentre, міжнародна мережа YES (Ялтинська європейська стратегія) з підтримки євроінтеграційних прагнень України.

Фонд Віктора Пінчука є членом Європейського Центру фондів і Українського форуму грантодавців партнером Ялтинської європейської стратегії, співпрацює з Глобальною ініціативою Клінтона та іншими неурядовими організаціями.

Офіційний сайт: pinchukfund.org

Телекомунікаційний партнер 6-го Круглого столу з питань філантропії - Київстар

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових прибережних зон України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки.

www.kyivstar.ua  www.djuice.ua  www.beeline.ua  www.vimpelcom.com

Share |

Повернутися до списку статей

Відео

RSS Все відео
21.05.2011

21.05.2011 - Сюжет про Форум Завтра.UA-2011 на телеканалі ICTV

18.05.2011

Відеозвернення Олафура Еліассона

07.04.2011

Промо телетрансляції церемонії нагородження Премії "Гордість країни 2010"

02.03.2011

Сюжет про програму "Всесвітні студії" в ефірі "Підйому"

Сторінки 117 118 119 120 121 ... із 121
 

Новини

RSS Усі новини

У Полтаві відкрили надсучасний реабілітаційний центр для поранених військових RECOVERY

12.04.2024

Відтепер інноваційний реабілітаційний центр для військових RECOVERY працюватиме і в Полтаві. Це вже 12-й центр всеукраїнської мережі, яку заснували Віктор та Олени Пінчуки задля допомоги Силам безпеки й оборони України. Тут зможуть отримувати безоплатні й доказові реабілітаційні послуги 2000 військових щороку.

В одеському реабілітаційному центрі RECOVERY Віктора та Олени Пінчуків запрацювало друге відділення

01.04.2024

В Одесі відкрили ще одне відділення інноваційного реабілітаційного центру RECOVERY, який надає безоплатну допомогу пораненим військовим із квітня 2023 року. Відтепер тут щороку зможуть відновлюватися понад 1500 захисників і захисниць України.


У Дніпрі відкрили вже третій реабілітаційний центр для поранених військових національної мережі RECOVERY

22.03.2024

Надсучасний реабілітаційний центр для поранених військових розпочав роботу в Дніпрі. Це вже 11-й центр національної мережі RECOVERY, яку заснували Віктор та Олена Пінчуки задля допомоги Силам безпеки й оборони України.

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»