Укр Eng

Прес-релізи

21.08.2013

Фонд Віктора Пінчука запустив у Дніпропетровську серію освітніх семінарів для вчителів середніх шкіл в рамках проекту «Відкритий університет»

В рамках продовження реалізації освітніх проектів, направлених на збереження та розвиток інтелектуального потенціалу України, Фонд Віктора Пінчука оголосив про запуск проекту «Відкритий університет» - серії освітніх семінарів для вчителів середніх шкіл м. Дніпропетровськ.

Проект, який реалізовуватиметься у співпраці з Дніпропетровськими районними відділами освіти, покликаний створити систему благодійної підтримки професійного і особистісного розвитку кращих у своїх напрямках вчителів загальноосвітніх середніх шкіл.

Першими учасниками семінару «Відкритий університет», що пройшов з 19 по 21 серпня, стали понад 30 викладачів історії шкіл Самарського та Індустріального районів м. Дніпропетровськ. Впродовж трьох днів заходу вони прослухали лекції та поспілкувались з низкою практикуючих викладачів історії провідних ВНЗ України, ознайомились з новими навчально-методичними матеріалами та літературою, а також дізнались про сучасні інтерактивні мультимедійні технології та засоби викладання історії в школах. Крім того, для учасників семінару були проведені психологічні тренінги направлені на профілактику емоційного вигорання та розвитку навиків ефективної комунікації.

Надалі семінари «Відкритого університету» проводитимуться на регулярній основі 2 рази нарік та кожного разу збиратимуть вчителів різних дисциплін.

Раніше в рамках реалізації освітніх програм Фонду Віктора Пінчука Дніпропетровськ відвідали прем’єр-міністр Великобританії (1997-2007 р.) Тоні Блер, який в рамках проекту Фонду «Публічні лекції» зустрівся з українською молоддю та виступив перед нею з лекцією про модернізацію країн в наш час, а також нобелевський лауреат Дан Шехтман, який презентував проект «Наука в дитячих садках» дніпропетровським вихователям дитячих садків та вчителям молодших класів.

Фонд Віктора Пінчука – це незалежна приватна благодійна організація. Фонд був заснований у 2006 році українським бізнесменом і громадським діячем Віктором Пінчуком. Його метою є надання новим поколінням можливості стати творцями майбутніх змін. Для її досягнення реалізуються проекти та будуються партнерства, як в самій Україні, так і поза її межами.

Фонд інвестує у трьох основних напрямках:

  • інвестиції у людину, аби примножити людський капітал;
  • інвестиції у суспільство, аби покращити рівень соціальної взаємодії;
  • інвестиції у світ, аби сприяти поглибленню всесвітньої інтеграції.

Серед найбільш масштабних проектів фонду – програма допомоги новонародженим «Колиски надії»,  загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді «Завтра.UA», центр сучасного мистецтва PinchukArtCentre, міжнародна мережа YES (Ялтинська європейська стратегія) з підтримки євроінтеграційних спрямованостей України.

Фонд Віктора Пінчука є членом Європейського Центру Фондів і Українського форуму благодійників, партнером Ялтинської європейської стратегії, співпрацює з Глобальною ініціативою Клінтона та іншими неурядовими організаціями.

Share |

Повернутися до списку статей

Відео

RSS Все відео
22.02.2024

7-й Український ланч з нагоди Мюнхенської конференції з безпеки (MSC 2024)

23.01.2024

Український Сніданок у Давосі 2024. Анджей Дуда, Девід Кемерон, Дмитро Кулеба, Христя Фріланд

10.12.2023

Як наші лікарі рятують поспішайок під час війни - програма "Колиски надії"

19.09.2023

YES КОМАНДНИЙ ПУНКТ: Відкриття щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії 2023

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 

Новини

RSS Усі новини

У Черкасах відкрито центр надання допомоги новонародженим «Колиски надії»

02.07.2008

2 липня 2008 року в Черкасах, на базі Черкаського пологового будинку №2, відкрився новий Центр надання допомоги новонародженим «Колиски надії»

Тоні Блер стане спеціальним гостем 5-го щорічного саміту Ялтинської європейської стратегії

01.07.2008

Тоні Блер, прем'єр-міністр Великобританії, в 1997-2007 рр. прибуде до України для участі в 5-му щорічному саміті міжнародної мережі YES на запрошення засновника і члена правління YES Віктора Пінчука

5-й саміт YES обговорить вплив глобальних викликів на Україну та Європу

01.07.2008

У центрі уваги саміту - нові загрози і можливості, що виникають у зв'язку з світовими фінансовою і продовольчою кризами, проблеми нової політичної конфігурації Євросоюзу і доля Лісабонського договору, питання енергетичної безпеки

Сторінки 336 337 338 339 340 ... із 340
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»